صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۲

نیاز مبرم سیستان و بلوچستان به جذب هیئت علمی در حوزه سلامت

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، نیاز مبرم این استان به جذب هیئت علمی در حوزه سلامت را اولویت اصلی پرورش نیروی انسانی برشمرد.
کد خبر : 886791

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه علوم پزشکی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، توسعه و پیشرفت در حوزه سلامت را برای رسیدن به توسعه پایدار بسیار اساسی دانست و اظهار کرد: با توجه به نیاز این استان به نیروی انسانی مجرب لازم است اقدام برای جذب بیشتر دانشجوی بومی انجام شود.

وی افزود: باید از حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی در زمینه آموزشی و استادانی که برای تربیت و آموزش دانشجویان همراه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان هستند، تشکر کرد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان هم‌راستا با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و در زمینه مرتفع کردن مسائل و مشکلات حوزه سلامت استان تلاش داشته که با تأسیس رشته‌های علوم پزشکی در این واحد دانشگاهی گامی مؤثر در راستای پاسخ به مسئولیت اجتماعی خود بردارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان لزوم داشتن رشته پزشکی در این واحد دانشگاهی را مرتفع شدن مشکلات بهداشتی استان دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه درباره جذب هیئت علمی در گروه علوم پزشکی در کل استان با محدودیت مواجه هستیم و برای جذب مشکلات عدیده‌ای وجود دارد، نباید نیاز ویژه استان به کادر درمان و در همین مسیر تحصیل دانشجویان در رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل نداشتن هیئت علمی نادیده گرفته و کمرنگ به نظر برسد.

نرماشیری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تلاش و عزم جدی برای به‌کارگیری استاندارد لازم در حوزه علوم پزشکی است، گفت: حضور فداکارانه و ازخودگذشتگی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی به منظور انتقال دانش بین دو دانشگاه، یکی از عوامل مهم ابقا و ثبات رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در این واحد دانشگاهی بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر