احیای مجدد حریم تئاترشهر/ داریوش ارجمند: هنرمند باید قلب مردمش را دریابد نه جیب دولت!
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سالهاست که رسانهها، هنرمندان ومسئولان فرهنگی از دغدغه حفظ حریم اطراف تئاتر شهر میگویند و مینویسند اما تاکنون تلاشی برای ایجاد این حریم صورت نگرفته بود. تا همین چند وقت قبل که مذاکرات با شهرداری تهران، شورای شهر، نیروی انتظامی و سایر مراکز مرتبط و تئاتر شهر صورت گرفت تا کلنگ احداث این حریم زده شود.
لزوم ایجاد این حریم آن قدر از سوی هنرمندان، تئاتریها، مسئولان و رسانهها مطرح بود که شاهد اتفاقات منفی بسیار اطراف این حریم فرهنگی بودیم و معضلات زیادی را در این سالها شاهد شدیم. از بساط دستفروشان تا دزدی و مشکلات بزهکاریهای دیگر در چهارراه ولیعصر.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه گذشته در حیاط پاستور مطرح کرد که عملیات طرح حریم بهزودی آغاز میشود و حال امروز، دوم دی ماه با وعده وزیر چنین اتفاقی در اطراف تئاتر شهر رخ داده است.
در این مراسم که پیش از ظهر امروز در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار شد؛ علاوه بر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی، محمود سالاری، معاون هنری وزیر فرهنگ، محمدجواد طاهری، مدیر تئاترشهر، رضا بنفشهخواه، آتش تقیپور، حسن دادشکر، سیاوش طهمورث، مجید قناد، رضا فیاضی، شکرخدا گودرزی، ایرج راد، داریوش ارجمند، محمود فرهنگ، پریسا مقتدی، محمد قدس، اسماعیل خلج، تاجبخش فناییان، کاظم هژیر آزاد، خسرو احمدی و جمعی دیگر از هنرمندان و اصحاب رسانه حضور داشتند.
در ابتدای مراسم محمود سالاری معاون هنری وزیر فرهنگ در صحبت هایی با تشکر از حضور هنرمندان عنوان کرد: خوشحالم تقاضای چندین سالانه هنرمندان به سرانجام رسید این فرایند دشوار بود که با طراحی درست امیدواریم اتفاقی بیافتد که برای همه مبارک باشد. جا دارد از حمایت و همدلی هنرمندان و زحمات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمود اسلامی تشکر کنم.
گلایههای داریوش ارجمند از هنرمندان/ هنرمند باید قلب مردمش را دریابد نه جیب دولت!
داریوش ارجمند در ادامه عنوان کرد: من متعلق به تئاتر شهرستان هستم و به آن افتخار میکنم و خوشحالم که امروز اینجا هستم. ما همیشه حسرت صحنه تئاتر شهر را داشتیم و دراین پنجاه- شصت سال فقط یک بار افتخار کار روی این صحنه را داشتم چون طرفدار زیاد است امیدوارم در دوره جدید با مدیریتها هم از بنا و تاریخ مدیریت از کارها هم حمایت شود.
وی در ادامه با تشکر از بانویی که طراحی حریم تئاتر شهر را طراحی کرده، گفت: واقعا طراحی عالی بود و سپاس از دکتر اسماعیلی دارم که بعد از سالها همت کرد و برای هنر زحمت کشید. امیدوارم تئاتر شهر متعلق به همه مردم و هنرمندان باشد، سختگیری ها از بین برود . ما همیشه تیغ انتقادمان سمت مدیران است اما من میگویم که هنرمند هم باید خود را ارتقا دهد و مردم را جذب کند همیشه نباید دست هنرمند در جیب ملت باشد.
وی اظهار داشت: حرف من این است باید برویم سمت مردم، دولت نمیتواند حق حساب همه چیز را بدهد بلکه هنرمند باید پولش را از مردم در بیاورد. هنر ارزنده باید مورد تایید مردم باشد، تا مردم کنار ما نباشند ما به جایی نمیرسیم کار برای وزیر و وکیل ارزش ندارد هنرمند باید در قلب مردم باشد . همه هنرمندان دنیا برای مردم کار می کنند.
پیشینه ایجاد حریم برای تئاتر شهر
در ادامه ایرج راد هیئت مدیره خانه تئاتر نیز با بیان خاطراتی از کلنگزنی تئاتر شهر در سال 1346 گفت: این بنا در سال ۵۱ به اتمام رسید و ابتدا این بنا را برای رادیو تلویزیون و بعد جشن هنر شیراز سپردند و بعد از انقلاب هم به وزارت فرهنگ داده شد.
وی در ادامه افزود: زمانی قرار بود از تئاتر شهر تا تالار رودکی پهنه رودکی نامگذاری و سالنهای نمایش ساخته و ساختمانهای مخروبه خراب شود،حتی تامین اعتبار هم شد اما به انجام نرسید. بعدها مشکلات مترو هم اضافه شد، ما سالها دنبال حریم تئاتر شهر بودیم و بااین وضعیت دائما افراد بزهکار اطراف بودند، آتش روشن میکردند ایمنی برای مردم نبود و جلسات زیاد بود اما به نتیجه نمیرسید. امروز خوشحالم جایی هستیم که این مهم که جایگاه. باارزشی است شکل میگیرد و این حریم ساخته میشود.
انتهای پیام/