صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲
هفته پژوهش و فناوری (۴۰)

استقرار ۸ هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد ابهر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر از استقرار هشت هسته فناور در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 886022

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  به مناسبت هفته پژوهش و فناوری مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در سالن اجتماعات مرحوم بلاغت‌نیا این دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در این مراسم با تأکید بر اهمیت پژوهش گفت: توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت همراه نخواهد بود، در حقیقت پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار هرکشور به شمار می‌‌رود و اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

سیاوش طاهری با اعلام استقرار هشت هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر عنوان کرد: امروز مطابق با سند تحول باید در تحول زیست‌بوم منطقه تأثیرگذار باشیم و این کار با تلاش اعضای هیئت علمی در بخش‌های کشاورزی و صنعت در منطقه امکان‌پذیر است.

وی متذکر شد: بیش از ۱۳۰ عضو هیئت علمی و ۲۰۰ دانشجوی دکتری مشغول به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر اگر سالانه یک مقاله علمی تولید کنند بیش از ۳۰۰ مقاله علمی و پژوهشی می‌شود و این ظرفیت بسیار مناسبی است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به فعالیت‌های صورت گرفته در یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: خروج سه مجله علمی از رکود، دریافت رتبه A و اخذ مجوز مجله گویش زبان‌شناسی، دریافت استاندارد ایزو ۱۷۰۲۵ آزمایشگاه بافت‌شناسی، همکاراستاندار آزمایشگاه بتن و حضور موفق شرکت سانو در نمایشگاه فناوری و نوآوری در تهران از فعالیت‌های این واحد دانشگاهی در یک سال گذشته بوده است.

به گزارش آنا، محمدامین حاج کاظمیان هم در این نشست به‌صورت آنلاین در رابطه با «کارآفرینی به روش صادرات»، نادره نفیسی با موضوع «پژوهش در زبان‌ها و گویش‌های فارسی» و علی علی‌جماعت با موضوع «هوش مصنوعی و آینده مشاغل» سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم از ۳۳ پژوهشگر و فعال حوزه پژوهش تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر