بهروزرسانی اطلاعات معلمان در حوزه فناوریهای نوین
به گزارش گروه اجتماعی آنا، مسعود شکوهی در نشست خبری ضمن اعلام اینکه در خصوص همایش علمی تخصصی تربیت که از امروز در موسسه «علوم وحیانی اسرای قم» آغاز به کار میکند و تا بعدازظهر فردا ادامه خواهد داشت، گفت: صاحبنظران، صاحبان فکر و اندیشه، اساتید دانشگاه و حوزه در این همایش حضور خواهند داشت.
وی افزود: 9 محور اصلی و 59 محور فرعی برای این همایش در نظر گرفته شده است که تعیین نسبت تربیت اسلامی با ساحتهای ششگانه تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین، تعیین الزامات بر اساس مبانی نظری در زیرنظامهای ششگانه سند تحول بنیادین، تربیت از منظر دین و دانشمندان دینی، تربیت و امور تربیتی، تربیت و فناوریهای نوین، روششناسی تربیت، تربیت و فرهنگ اسلامی ایرانی، تربیت و سازمانهای دولتی و سازمانهای مردمنهاد، تربیت و محتوای رسمی و غیررسمی 9 محور اصلی این همایش هستند.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بالغ بر چهار اثر به دبیرخانه این همایش ارسال شده که از این تعداد 150 اثر برگزیده شدهاند و از آنها تقدیر خواهد شد، گفت: بخش عمدهای از ارائهکنندگان مقالات این همایش همکاران ما در آموزش و پرورش هستند.
شکوهی در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره تربیت و فناوریهای نوین که یکی از محورهای اصلی این همایش است، گفت: فناوریهای نوین بسیار حساس و حائز اهمیت هستند و نمیتوان صورت مساله را پاک کرد. باید آگاهیبخشی و نحوه کار با فناوریهای نوین را به دانشآموزان و همچنین خانوادههای آنها آموزش دهیم و به جای انکار از آن استقبال کنیم.
وی افزود: در برخی کشورها شبکههای خاص اجتماعی دانشآموزی تعریف شده و ما در کشور مشغول طراحی چنین شبکهای هستیم. به هر حال باید در نظر داشت که خاصیت حوزههای فناوری تغییرات روزمره و سریع است و ما باید اطلاعات خود را بهروز کنیم که این امر نیازمند فراهم شدن امکانات، اعتبارات و آموزشهای مستمر است.
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش افزود: به منظور بهروزرسانی اطلاعات مربیان و معلمان در مدارس اقداماتی در آموزش و پرورش در حال انجام است تا بتوانیم با آسیبهای فناوریهای نوین به درستی برخورد کنیم و حتی بتوانیم از آن برای نیل به اهداف تربیتی خود استفاده کنیم.
انتهای پیام/