رونمایی از ویترین پژوهش با طعم استقلال پژوهشی دانشجویان
خبرگزاری علم و فناوری آنا، هفته پژوهش فرصتی ایدهآل و بستر مناسبی برای ایجاد فضای تحقیقاتی و علمی دانشآموزان و دانشجویان است.
از سویی برای بازتاب دادن هفته پژوهش باید به پژوهش جهت داد و آن را هدفمند کرد تا در راستای حل مسائل جامعه گامهای جدی برداشته شود، متأسفانه برخی اینگونه عنوان میکنند که سختی پژوهش تنها روی دوش عدهای خاص در جامعه است، در حالی که اینگونه نیست و حتی مردم عادی هم باید به پژوهش بهعنوان یک الزام بنگرند.
پژوهش فقط مختص به دانشجویان و استادان دانشگاهها نیست؛ بلکه دانشآموزان را هم باید با مقوله پژوهش بیشتر آشنا کرد، دراینصورت فردا یا فرداها که وارد دانشگاه شوند به پژوهشگرانی باصلاحیت تبدیل خواهند شد.
خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا همزمان با هفته پژوهش برنامههای واحدهای دانشگاهی را در کشور مورد بررسی قرار داده و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این هفته مهم و سرنوشتساز برنامههای متنوعی داشتهاند که از نظرتان میگذرد.
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اردبیل
هفت پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در بیست و چهارمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اردبیل در سال ۱۴۰۲ مورد تجلیل قرار گرفتند.
ابراهیم فتائی از گروه کشاورزی و منابع طبیعی، زهرا مهربان از گروه پزشکی بالینی، عباس میرزائی ثمرین از گروه فنی و مهندسی، حسین عزیزی از گروه علوم پایه و علی جعفری از گروه علوم انسانی شایسته تقدیر شناخته شدند.
همچنین از نورالدین قدیمی بهعنوان یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان و قادر علیپور از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان فناور منتخب تجلیل شد.
مهمترین ویژگی جهاد تبیین چیست؟
همزمان با هفته پژوهش با شرکت دانشجویان و اساتید بسیجی شهرستان آباده، سلسله نشستهایی به همت قرارگاه جهاد تبیین شهید احمدیروشن بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده برگزار شد.
مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در این نشست بیان کرد: استادانی که نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای اسلامی اعتقاد عمیقی دارند داریم، بنابراین باید با همفکری و استفاده از ظرفیتهای موجود بهگونهای برنامهریزی کنیم که مسئولیت بزرگی که در قبال یک نسل هوشمند، جوان، پراستعداد و انقلابی برعهده داریم را به نتیجه برسانیم.
جواد قناعتی متذکر شد: مهمترین ویژگی جهاد تبیین روشنگری و امیدآفرینی برای نسل فردای ایران اسلامی بوده و در ابتدا و انتهای مسیر کار جهادی باید هدف جلب رضای خدای متعال باشد.
پژوهش اصلیترین رکن دانشگاههاست
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه در مراسم هفته پژوهش، پژوهش را اصلیترین رکن هر دانشگاه دانست و اظهار کرد: دانشگاه بدون پژوهش کارایی ندارد و اثربخش نیست.
محمدرضا حیدری سیرمندی با بیان اینکه پژوهش باید به نتیجه برسد و دارای خروجی مثبتی باشد، افزود: نباید صرفاً دنبال مقاله و طرحهای باشیم که هیچ فایدهای نداشته باشد، بلکه باید دنبال پژوهشهای اثربخش رفت.
وی از برنامههای پربار هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه خبر داد و تصریح کرد: تلاش کردیم در این دوره دانشجویان را پای کار بیاوریم، به همین دلیل سه مسابقه «ساخت اپلیکیشن موبایل»، «نجات تخممرغ» و «ساخت موشک آبی» را ویژه دانشجویان طراحی و برگزار کردیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرلنگه ۱۶ سخنرانی علمی توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه برای دانشجویان را از دیگر برنامههای هفته پژوهش عنوان کرد.
اقبال دانشگاه آزاد لارستان به علم و پژوهش
نشست برنامهریزی و تحلیل برنامههای پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر با حضور معاون برنامهریزی فرماندار ویژه لارستان، رؤسا و مسئولان دانشگاههای شهرستان لارستان در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست گفت: مهمترین مشخصه حرفه ما دانشگاهیان کمک به ارتقای پژوهش در جامعه بوده و طبعاً ارتقای پژوهش بدون توجه و برنامهریری در این زمینه ممکن نیست.
مهدی زارع با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با داشتن بیش از ۲۵ رشته تحصیلات تکمیلی در رشته کارشناسی ارشد و دکتری از برجستهترین دانشگاههای جنوب کشور است، ادامه داد: اقبال منحصر به فرد به این دانشگاه نشاندهنده جایگاه ارزشمند توجه به علم و پژوهش در این مجموعه دانشگاهی است.
وی یادآور شد: باید با ارائه راهکارهای مناسب بستری مهیا شود تا تجلیل دقیق براساس معیارهای صحیح از استادان برجستهای که در دانشگاههای مختلف به عنوان پژوهشگر فعالیت داشته و گمنام ماندهاند، انجام پذیرد.
احسان طاهری معاون برنامهریزی فرماندار ویژه لارستان هم در این نشست ضمن قدردانی از رؤسای دانشگاههای شهرستان لارستان خواست که در تقویت برنامههای هفته پژوهش نقش فعالتری داشته و همانند گذشته در اجرای برنامههای این هفته پررنگ و فعال عمل کنند.
توسعه پایدار بدون پژوهش محقق نمیشود
همزمان با هفته پژوهش و فناوری در کشور از پژوهشگران برتر واحد علوم پزشکی تبریز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز تجلیل شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز به محورهای اولویتدار توسعه دانشگاه اشاره و اظهار کرد: توسعه پایدار بدون پژوهش محقق نخواهد شد.
حسین استادی، پروژههای محصولمحور در حوزه علوم پزشکی را حاصل تلاش، پژوهش و تحقیقات چهرههای جوان کشورمان عنوان کرد.
وی از پیشرفتهای چشمگیر حوزه پژوهش در رفع نیازهای پزشکی و سلامت جامعه ابراز خرسندی کرد و ادامه داد: هرگونه اقدام درمانی و پزشکی به پشتوانه تجربه، تخصص و پژوهش جوانان رقم میخورد و وظیفه داریم از فناوران و پژوهشگران برتر که منجر به نتایج خوب بینالمللی میشود حمایت کنیم.
آزیتا فتحنژاد کاظمی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۶ ماهه اخیر حوزه پژوهش شامل مقالات، انتشارات، طرحهای پژوهشی، کتابخانهها، مراکز تحقیقاتی، شرکت دانشبنیان فناورمحور، باشگاه پژوهشگران جوان، فعالیتهای آموزشی و اقدامات ساختاری و مدیریتی از فعالیت و همافزایی مؤثر همکاران در حوزه پژوهش قدردانی کرد.
حمید میرزایی معاون هماهنگی و برنامهریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی هم با تأکید بر تقویت مراکز تحقیقاتی، تجهیزات و بیمارستانهای امام سجاد(ع)، دامپزشکی و کلینیکهای دندانپزشکی بهعنوان سه مؤلفه و ملزومات اساسی پزشکی در حوزه پژوهش از موفقیتها و دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان در سال گذشته نام برد.
رئیس دانشگاه آزاد لرستان مدیر برتر دستگاههای اجرایی شد
سیامک بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به عنوان مدیر برتر دستگاههای اجرایی استان لرستان معرفی شد.
همزمان با هفته پژوهش مراسمی با حضور رؤسای دانشگاهها و مدیران دستگاهای اجرایی استان لرستان در محل دانشگاه آزاد اسلامی لرستان برگزار شد و از بهاروند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان به عنوان مدیر برتر دستگاههای اجرایی استان در سال ۱۴۰۲ تجلیل شد.
دانشگاه آزاد میناب میزبان بیش از ۱۰ نشست علمی
به مناسبت هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب میزبان بیش از ۱۰ سخنرانی و نشست علمی بهصورت حضوری و وبینار (برخط) بود.
این سخنرانیها و نشست علمی با عناوین «شبیهسازی تهویه صنعتی سالن دمندههای واحد آهک فولاد هرمزگان»، «مالیات در کسب و کارهای آنلاین»، «اخلاق در حسابداری»، «تحلیل زبان و متافیزیک عرفان»، «معماری آرکی تایپی ـ کهن الگوها»، «هوش مصنوعی گذشته، حال و آینده»، «کارگاه پروپوزالنویسی»، «ساختار هاب انرژی یا سیستمهای چند حامل انرژی در شبکه برق» و «مباحثی در شبه BL -جبرها» بود.
همچنین دوره نوشتن مقاله و پایاننامه با نرمافزار لیتک (LaTeX) از ۲۴ آذر آغاز شده و تا ۲۷ آذرماه بهصورت برخط ادامه دارد و بهصورت مجازی در پیوند https://www.benwrites.ir/latex-۰۳-workshop/ برای علاقهمندان برگزار میشود.
انتهای پیام/