صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط محققان کشور محقق شد؛

تولید قطره آهن کودکان با فناوری نانو برای جذب بالاتر

متخصصان یک شرکت دارویی دانش‌بنیان داخلی، با بهره‌گیری از فناوری نانو، موفق به تولید قطره آهن کودکان با طعم متفاوت و جذب بالاتر شدند.
کد خبر : 883517

فرناز میرزازاده، کارشناس یک شرکت دانش‌بنیان دارویی، در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا، درباره تولید و مشخصات قطره آهن تولید شده در این شرکت گفت: از سال ۱۴۰۰ که این قطره، ثبت دانش‌بنیان شد به تولید انبوه و فروش به شرکت‌های دارویی و داروخانه‌ها رسید. قیمت این محصول برای مصرف‌کننده نیز، حدود ۵۰ درصد ارزان‌تر از قطره‌های موجود پیشین در بازار است.

کارشناس این محصول دانش‌بنیان  به مزیت این قطره و بهره‌گیری از فناوری نانو در ساخت آن، اشاره کرد و گفت: این قطره، با استفاده از نانوذرات لیپوزومال یا ماده موثره محصولات دارویی و آرایشی‌بهداشتی، ساخته شده است. لیپوزومال‌ها یا ماده موثره، تاقبل از این محصول، جز موارد وارداتی بودند یعنی شرکت‌ها مجبور بودند این بخش از تولید محصول را از کشور‌های دیگر وارد کنند.

وی ادامه داد:، اما متخصصان شرکت ما، ماده موثره برای ساخت قطره آهن را بومی‌سازی کرده‌اند و مزیت محصول دانش‌بنیان ما نیز همین است.

میرزازاده درباره خاصیت این قطره آهن و قدرت جذب بالایی که دارد توضیح داد: استفاده از لیپوزوم‌ها، مزیت‌های فراوانی دارد، اول اینکه، چون آهن، با مکانیزم لیپوزوم‌ها ترکیب شده است، زودتر و بهتر جذب بدن کودک می‌شود، عوارض جانبی از جمله مشکلات گوارشی، معده‌درد یا یبوست را کاهش می‌دهد و دندان‌ها را سیاه نمی‌کند.

وی افزود: به‌طورکلی در صنعت داروسازی، استفاده از نانوذرات‌های لیپوزومی، با دوهدف اثربخشی و به‌حداقل‌رساندن عوارض جانبی، انجام می‌شود. این محصول دانش‌بنیان نیز هر دو قابلیت را دارد.

کارشناس این شرکت دانش‌بنیان، به متخصصان فعال در این تیم‌استارت‌آپی اشاره کرد و گفت: متخصصان این شرکت، در مجموعه و تیم، بیشتر افراد متخصص در مهندسی شیمی، مهندسی، داروسازی و مطالعات پزشکی و در نهایت متخصصان آی‌تی و نرم‌افزار هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر