صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲
در آنا بخوانید؛

ماست بخورید تا افسرده نشوید

پژوهش‌ها حاکی از آن است که باکتری لاکتوباسیلوس موجود در ماست با تنظیم سیستم ایمنی بدن به کاهش اختلال‌های خُلقی و درنتیجه درمان یا حتی پیشگیری از افسردگی منجر می‌شود.
کد خبر : 883113

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سای‌تِک‌ دیلی، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا به کشف جالبی درباره نقش لاکتوباسیلوس در مدیریت استرس و احتمالاً مقابله با افسردگی و اضطراب رسیده‌‌اند.

این پژوهش نشان می‌دهد که باکتری لاکتوباسیلوس موجود در غذاهای تخمیری مثل ماست، با تأثیر بر سیستم ایمنی، نوسان‌های خُلقی را تنظیم می‌کند.

لاکتوباسیلوس که در حالت عادی در مجاری گوارشی هم وجود دارد، نقش مهمی در تنظیم رفتار و حفظ سطح اینترفرون گاما ایفا می‌کند که یک واسطه ایمنی است و به بدن برای مقابله با استرس و جلوگیری از افسردگی کمک‌ می‌کند.  

 آندریا مرچاک» (Andrea R. Merchak) پژوهشگر دخیل در این تحقیق می‌گوید: چنین نتایجی ابزارهای جدیدی برای بهینه‌سازی توسعه پروبیوتیک‌ها در اختیار دانشمندان قرار می‌دهد و روند ارائه راه‌حل‌های درمانی را تسریع می‌کند. مهمتر از همه، اکنون می‌توان کنترل سطح لاکتوباسیلوس یا اینترفرون گاما را به‌عنوان راه‌حلی برای پیشگیری و درمان اضطراب و افسردگی بررسی کرد.

این تحقیق پیشگامانه فرصت‌ بهبود بیماری‌های سلامت روان از راه توسعه درمان‌های مبتنی بر پروبیوتیک را فراهم می‌کند تا آنجا‌ که روش‌های درمانی آینده می‌تواند شامل مکمل‌های پروبیوتیکی با فرمول خاص باشد که برای پیشگیری و درمان افسردگی از راه کنترل سطح لاکتوباسیلوس تجویز می‌شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر