صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انجام آزمایش‌های میکروگرانشی در ایستگاه فضایی بین‌المللی

سومین مأموریت شرکت اکسیوم، آزمایش‌های میکروگرانشی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام می‌دهد.
کد خبر : 882823

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، سومین مأموریت اکسیوم آزمایش‌های میکروگرانشی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام می‌دهد.

این مأموریت که قرار است بهمن‌ 1402 عملیاتی شود، تحقیقات در زمینه فیزیک، سلامت انسان و پزشکی فضایی را در یک محیط ریزگرانشی پیش می‌برد.

پرتاب سرنشین‌دار خصوصی شرکت اکسیوم اسپیس و شرکای آن از جمله آژانس فضایی اروپا، برخی از تحقیقات علمی پیشگامی را که در طول این مأموریت انجام می‌شوند، فاش کرده‌اند.

خدمه اکسیوم۳ که شامل مایکل لوپز-الگریا به عنوان فرمانده مأموریت می‌شود در بهمن ماه بر فراز موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس به سکی ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رود.

سومین مأموریت این شرکت خصوصی به دنبال این است که  تحقیقات و آزمایش‌های مرتبط با علم و فناوری را در شرایط همچون گرانش صفر انجام دهد.

تجربه گرانش صفر، محیطی منحصربه‌فرد است که توسط فضاپیماها و ایستگاه‌های فضایی چون ایستگاه فضایی بین‌المللی فراهم می‌شود. در این محیط، نیروی جاذبه زمین کاملاً نادیده گرفته می‌شود. این شرایط گرانش صفر برای تحقیقات در حوزه‌هایی همچون بیولوژی، فیزیک، شیمی و علوم مرتبط بسیار ارزشمند هستند.

در این مأموریت تجربه‌های نوآورانه گرانش صفر در پنجره‌های زمانی کوتاه انجام می‌شود تادبه سرعت به نتایج مورد انتظار برسد. این آزمایشات شامل انجام آزمایش‌های فيزيولوژيکي و پزشكي، توسعه فناوری برای تكنولوژی‌های ارتباطی و حتی تست كردن اثرات گرانش صفر بر روی مواد و سیستم‌های الکترونیکی است.

اکسیوم اسپیس برنامه‌هایی فراتر از سازماندهی پروازهای فضایی خصوصی دارد. این شرکت درحال‌حاضر روی ایستگاهی فضایی کار می‌کند که قرار است با ماژول‌های متصل‌شده به ایستگاه فضایی بین‌المللی در آینده، کار خود را آغاز کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر