صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲
آنا گزارش می‌دهد؛

روش‌های درمان آنفلولانزا با طب سنتی

بیماری آنفلولانزا یکی از بیماری‌های عفونی است که معمولا در فصل پاییز و یا زمستان می‌تواند بدن را درگیر کند که با چند روش ساده طب سنتی می‌توانید این بیماری را به خوبی درمان کنید.
کد خبر : 882371

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم وفناوری آنا، بیماری آنفلولانزا یکی از بیماری‌های عفونی است که معمولا در فصل پاییز و یا زمستان بسیاری را راهی بیمارستان می‌کند؛ یکی از راهکار‌هایی که می‌تواند بدن را در برابر آنفلولانزا تقویت کند کمک گرفتن از طب سنتی است، این روش درمانی یکی از راه کار‌های اساسی است که می‌توانید سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید، اگر مبتلا به آنفلولانزا شدید و بیماری زمینه‌‎ای ندارید با برخی از درمان‎های خانگی و سنتی می‌توانید به بهبود علائم و کاهش طول مدت دوره آنفلولانزا کمک کنید که در ادامه با چند مورد آشنا می‌شوید.

پاشویه یک روش درمانی در طب سنتی 

حتما روش پاشویه به گوش شما رسیده است، یکی از روش‌هایی که در درمان آنفلولانزا توصیه می‌شود پاشویه است که می‌توانید با استفاده از یک ظرف و مقداری آب پا‌های خود را در آن ماساژ دهید و دمای بدن را کاهش دهید این روش به آرامش فرد بیمار کمک شایان می‌کند.

استفاده از چای نعناع فلفلی

چای نعنا فلفلی یکی از موثرترین دمنوش‌ها برای از بین بردن ویروس‌ها و عوامل بیماری‌زا به شمار می‌رود، این دمنوش علاوه بر از بین بردن علائم و تقویت بدن می‌تواند اسهال و استفراغ ناشی از آنفلولانزا را نیز درمان کند.
معجزه اکالیپتوس
شاید جالب است که بدانید برگ اکالیپتوس تاثیر زیادی در پایین آوردن تب دارد و می‌تواند بیماری آنفلولانزا را به قابل توجهی درمان کند، در علم طب سنتی استفاده از دمنوش اکالیپتوس را به صورت روزانه به بیماران مبتلا به آنفلولانزا توصیه می‌کند.

اصلاح مزاج

در طب سنتی برای مبتلا نشدن به بیماری‌های ویروسی از قبیل سرماخوردگی، آنفلولانزا و … مهم‌ترین و موثرترین کار اصلاح مزاج است؛ چرا که بنا نهادن اصول زندگی بر اساس مزاج شخصی، باعث قوی شدن سیستم‌ایمنی و به دنبال آن کاهش فعالیت ویروس‌ها در این بدن خواهد بود و کاهش احتمال ابتلا شدن به این بیماری‌ها را به دنبال خواهد داشت.

نوشیدن مایعات را فراموش نکنید

ممکن است فرد مبتلا به آنفلولانزا به دلیل تب و اسهال بخشی از آب بدن را از دست می‌دهد و دچار کم آبی می‌شود. نوشیدن مقدار کافی از آب و مایعات مخصوصا مایعات گرم توصیه می‎شود، چون می‌تواند آب از دست رفته‌ی بدن را تامین کند و به بر‎طرف شدن علائمی مانند خستگی و بدن‎درد کمک کند.

همچنین آب به مرطوب نگه داشتن مخاط بینی و دهان کمک می‌کند، نوشیدن ۸ لیوان آب گرم یا ولرم برای افرادی که به آنفلولانزا مبتلا هستند درست مانند معجزه عمل می‌کند، همچنین برای تأمین آب مورد نیاز بدن می‌توانید از آب میوه ها، سوپ و آب سبزیجات تازه استفاده کنید.

دمنوش آویشن

آویشن در طب‌سنتی برای درمان علائم آنفلولانزا از جمله برونشیت و سرفه کاربرد دارد و یک خلط‎آور طبیعی است. ترکیبات پلی‌فنلی و فلاونوئیدی آویشن مانند کافئیک‌اسید، رزماریتیک‌اسید و کوئرستین در درمان گرفتگی و آبریزش بینی و سرفه موثرند.

دمنوش بابونه

بابونه دارای اثرات ضدویروسی است و به بهبود علائم ناشی از آنفلولانزا کمک می‎کند. آپیژنین موجود در بابونه باعث کاهش التهاب در برونشیت و تسکین سرفه می‎شود. نوشیدن روزانه دمنوش بابونه به بهبود علائم آنفلولانزا کمک می‎کند.

آب سیب

در طب‌سنتی ایران سیب شیرین دارای طبع معتدل و رو به گرم است و سرشار از آنتی‌اکسیدان‎های مختلف برای تقویت سیستم‌ایمنی به شمار می‌رود. آب سیب برای بهبود سرفه‌های خشک و تنگی نفس موثر است. سیب سرشار از مواد معدنی و ویتامین‎هاست که برای بهبود عملکرد آنزیم‌های بدن ضروری هستند.

عسل

در بسیاری تجویز‌ها عسل به عنوان تسکین‌دهنده سرفه و گلو‎درد استفاده می‎شود، هنگامی که عسل به همراه کمی آب لیموی تازه و یا دارچین در آب ولرم مصرف شود تاثیر بسزایی برای بهبود گلو‎درد‌های ناشی از آنفلولانزا و کرونا دارد. مصرف روزانه و منظم عسل به علت خاصیت ضد‎ویروسی‎اش برای درمان آنفلولانزا مفید است.

انتهای پیام/

ارسال نظر