صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ماهواره سنجش از دور آمریکا و هند به فضا می‌رود

آمریکا اوایل سال آینده ماهواره سنجش از دور مشترک با هند را به فضا پرتاب می‌کند.
کد خبر : 882010

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، جیتندرا سینگ معاون وزیر علوم و فناوری هند در بیانیه‌ای اعلام کرد که سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) و سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده آمریکا، ناسا قصد دارند یک ماهواره سنجش از دور مشترک به منظور رصد زمین در سه ماهه اول سال آینده پرتاب کنند.

در این بیانیه آمده است که سینگ، با هیئت متخصص ناسا به رهبری بیل نلسون، مدیر این سازمان در دهلی نو ملاقات کرده است.

ایالات متحده آمریکا قصد دارد به همراه همکاری هند، یک ماهواره پرتوان مشترک جهت اطلاعات سنجش از راه دور راه اندازی نماید. این ماهواره برای جمع آوری اطلاعات مربوط به همه زوایای کره زمین و مدیریت منابع طبیعی توسعه یافته است.

ماهواره مذکور از ابزار‌های پیشرفته سنجش از راه دور برخوردار بوده و از تکنولوژی‌های قابل قبولی استفاده می‌کند تا تصاویر با کیفیت بالا و دقیق را از کره زمین به دست آورد. این تصاویر می‌توانند در بسیاری از زمینه‌های مرتبط با آب و هواشناسی، کشاورزی، بهداشت و درمان، و مدیریت منابع طبیعی بکار گرفته شوند.

سنجش از دور یک فناوری اصلی برای رصد زمین است که جمع‌آوری اطلاعات، پردازش‌در مدار، ذخیره و انتقال اطلاعات، دریافت‌زمینی، پردازش برای کاربردها، کالیبراسیون، تأیید، تحقیقات کاربردی و تحقیقات پایه و ارائه منابع داده بنیادی برای زمین‌رقومی را پوشش می‌دهد.

این همکاری همچنین می‌تواند به گسترش روابط دوستانه و همکاری بین ایالات متحده و هند کمک کند. طراحی و ساخت این ماهواره توسط تیم‌های فنی و علمی هر دو کشور انجام شده و این امر نشان از تلاش‌های مشترک برای توسعه تکنولوژی و علم در این دو کشور است.

پیش‌بینی می‌شود این ماهواره اطلاعات مهمی را فراهم کند که به تحقیقات علمی و صنعتی کمک زیادی می‌کند. همچنین، این همکاری می‌تواند بهبود قدرت نظارتی و تحلیلی در زمینه‌های مختلف در سطح جهانی را به ارمغان آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر