صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

پروژه معماری استاد دانشگاه آزاد اسلامی جزء اشیا موزه‌ای روسیه شد

محسن خیرمند پاریزی موفق به کسب گواهی ویژه (Special Mention) بهترین طراحی فضای عمومی بخش دانشجویی و طرح شایسته تقدیر (Honorable Mention) بهترین طراحی کتابخانه جایزه بین‌المللی گلدن ترزینی ۲۰۲۳ شد.
کد خبر : 881584

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،محسن خیرمند پاریزی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، عضو انجمن علمی معماری و مدرسین انتخاب شده در طرح دستیار آموزشی واحد تهران غرب به‌عنوان سرپرست تیم طراحی موفق به کسب گواهی ویژه (Special Mention) بهترین طراحی فضای عمومی بخش دانشجویی و طرح شایسته تقدیر (Honorable Mention) بهترین طراحی کتابخانه جایزه بین‌المللی گلدن ترزینی ۲۰۲۳ شد. این رقابت به صورت سالانه و رایگان در کشور روسیه برگزار می‌شود.

هیئت داوران رقابت از معماران و طراحان مشهور بین‌المللی نورمن فاستر، سانتیاگو کالاتراوا، دنیل لیبسکیند، ماریو بوتا، توو ایتو، ریکاردو بوفیل، ماسیمیلیانو فوکساس، ادواردو سومو دو مورا، مدیر ارشد طراحی فراری فلاویو مانزونی و کارشناسانی از ۳۲ کشور جهان تشکیل شده است. از حامیان این رقابت بین المللی می‌توان به دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه روسیه در سن پترزبورگ، سفارت سوئیس در روسیه، موزه و نهاد گوگنهایم، انجمن معماری مسکو، اتحادیه معماران روسیه، دانشگاه معماری و مهندسی عمران سن پترزبورگ، انجمن جهانی سن پترزبورگ، اداره گردشگری دبی اشاره کرد.

طبق آمار اعلام شده از طرف برگزارکننده در این دوره از رقابت ۱۲۲۹ ارسال اثر از ۷۲ کشور حضور داشتند. این نکته نیز حائز اهمیت است که آثار برگزیده در بخش گرافیک موزه سن پترزبورگ و نمایشگاه سالانه قلعه پیتر و پاول به نمایش گذاشته خواهند شد. در دوره قبلی این رقابت طرح ارسالی تیم تحت حمایت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب موفق به کسب گواهی طلایی بهترین طراحی ساختمان در بخش دانشجویی این رقابت شده بود. با تداوم تیم‌سازی، فعالیت بیشتر هسته‌های تشکیل شده، ارتباط و همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با باشگاه‌های سایر واحد‌ها و دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌های مختلف کشور امیدوار به کسب نتایج و دستاورد‌های متعددی تحت حمایت باشگاه واحد هستیم.

در خلاصه توضیحات طرح Iranian Art Library and Culture Center به‌عنوان طرح شایسته تقدیر بهترین طراحی کتابخانه آمده است که تیم ما اعتقاد دارد کتابخانه آثار هنری و فرهنگی باید متفاوت با الگو‌های ساخت و طراحی کتابخانه عمومی باشد. علاوه بر جذابیت بصری این فضا باید امکان گفتگو و ارتباطات اجتماعی را برای هنرمندان و علاقه‌مندان ایجاد کند. جایی که افراد بتوانند به بحث و اعلام نظر بپردازند و با مشارکت گروهی باعث ارتقا سطح آثار هنری و فرهنگی جامعه و جهان شوند. به همین دلیل در طراحی داخلی این فضا الگوی جدیدی ارائه شده است که این نوآوری‌ها باعث تحسین داوران و صاحب‌نظران در رقابت‌های مختلف شده است. در طراحی این فضا از نماد‌های هنر ایرانی استفاده شده است تا زمینه فعالیت و مطالعه با مطالب موجود در کتاب‌ها و آثار همخوانی داشته باشد.

فعالیت‌های هنری و فرهنگی نیازمند تشویق کاربران است که ضرورت آن در کودکان و نوجوانان بیشتر احساس می‌شود. موضوعی که بسیاری از معماران به آن بی‌توجه هستند. در طراحی تیم ما به این موضوع به‌گونه‌ای توجه شده است که فضا با توجه به حضور و میزان فعالیت کاربران واکنش نشان می‌دهد و به آن‌ها نشان می‌دهد که حضور آن‌ها در فضا مؤثر است. از طرفی در طراحی سعی شده است از تمام حواس کاربران برای درک بهتر فضا و فعالیت‌های موجود در آن استفاده شود. اعضای تیم طراحی و اساتید راهنما این طرح را محسن خیرمند پاریزی، محمدرضا مقدسی، زهرا رضایی، پویا حکمت‌جو، مصطفی تقی‌زاده، دکتر لیلا زارع و دکتر محسن کافی تشکیل داده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر