صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲

سفره کوچک و سهم ناچیز فرنگی‌کاران از لیگ؛ تحریم لیگ از سوی ستارگان بیشتر شد!

هرچند لیگ آزاد امسال هم باوجود استقبال کمتر اسپانسر‌ها از شرکت در مسابقات، به لحاظ قراردادی رشد داشت، اما لیگ فرنگی در عمل نه تنها رشدی نداشت، بلکه با تحریم بیشتر از سوی ملی‌پوشان و کشتی‌گیران شاخص هم مواجه شد.
کد خبر : 881470

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیگ برتر فرنگی روز چهارشنبه به اتمام خواهد رسید. مرحله پایانی این رقابت‌ها روز هشتم آذر در سالن گیت بوستان اهواز با حضور چهار تیم شرکت ملی فولاد اهواز، زاگرس فارس، دانشگاه آزاد قم و رعد پدافند برگزار خواهد شد تا قهرمان این دوره از مسابقات مشخص شود.

در سال‌های اخیر هرچند قرارداد‌های لیگ برتر آزاد با رشد قابل توجهی مواجه شده و امسال قرارداد ملی‌پوشان شاخص و عنوان‌دار از سقف یک میلیارد تومان برای نهایتا دو یا سه کشتی هم عبور کرد و حتی به یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هم رسید، در لیگ فرنگی همچنان قرارداد‌ها حول محور ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان بوده و از این رو با تحریم بیشتر ستارگان کشتی فرنگی مواجه شده است.

در این سال‌ها هرچند ستارگان کشتی آزاد نسبت به عقد قرارداد در لیگ برتر تمایل داشته و مثلا سال گذشته هر ۱۰ ملی‌پوش اعزامی به مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد، در عضویت تیم‌های متمول لیگ درآمدند، اما فرنگی‌کاران شاخصی، چون برادران گرایی، محمدهادی ساروی و امین میرزازاده هیچ‌کدام در لیگ کشتی نگرفته و هیچ علاقه‌ای به حضور در این رقابت‌ها باتوجه به ارقام پایین پیشنهادی نشان ندادند.

امسال اوضاع از سال قبل هم بدتر شد و تا این جای کار و در مرحله مقدماتی، هیچ کدام از ملی‌پوشان روی تشک نرفته و البته قرارداد رسمی نبستند. صرفا علیرضا مُهمدیِ نایب قهرمان جهان که قصد تغییر وزن دارد و همچنین پسرعمویش ایمان محمدی که امسال در بلگراد روی سکو نرفت برای همراهی فولاد خوزستان در مرحله پایانی قرارداد بسته‌اند.

این دو نفر هم به این دلیل که چند ماهی است به استخدام شرکت ملی فولاد درآمده‌اند، قرار است یک کشتی برای این تیم در فینال لیگ بگیرند. صحبت از حضور پویا دادمرز هم در این کشتی هست، او هم دیگر کشتی‌گیر خوزستانی است که در استخدام شرکت ملی فولاد بوده و ممکن است در فینال لیگ برای این تیم روی تشک برود.

پیش از این رئیس سازمان لیگ گفته بود که ستارگان کشتی فرنگی باید خودشان همکاری کنند که رقم قرارداد‌ها در لیگ این رشته هم رفته‌رفته با افزایش مواجه شده و درنهایت همپای کشتی آزاد شود، اما مسئله اینجاست که در این سال‌ها ارقام پیشنهادی از سوی تیم‌ها هرگز آن رقمی نبوده که هیچ کدام از ستاره‌ها را ترغیب به شرکت در لیگ کند و امسال هم اوضاع از قبل بدتر بود که حتی در مرحله مقدماتی یک ملی‌پوش هم حاضر به کشتی گرفتن نشد.

البته که قرار داشتن در سال المپیک هم یکی از دلائل این اتفاق است، اما در همین فضا، لیگ آزاد ملی‌پوشان بیشتری را در اختیار داشته و آنجا همچنان استقبال بیشتر از لیگ فرنگی است.

از جمع چهار تیم راه‌یافته به مرحله پایانی، دانشگاه آزاد که هدایتش را روح‌الله میکائیلی سرمربی سابق تیم ملی جوانان برعهده دارد، اعلام کرده ملی‌پوش به خدمت نگرفته‌اند، تیم زاگرس هم هرچند مهره‌های مدعی و خوبی، چون میثم دلخانی، محمدرضا مختاری و... را در اختیار دارد، اما آن‌ها هم با ملی‌پوش ثبت قرارداد نداشتند. رعد پدافند هم که به خاطر طبیعت نظامی بودنش، با مهره‌های خودش در مسابقات شرکت می‌کند و تنها می‌ماند شرکت ملی فولاد که بهترین‌ها و مدعی‌ترین‌ها را به خدمت گرفته و ظاهرا تنها تیمی است که از بین ۱۰ ملی‌پوش اعزامی به مسابقات جهانی ۲۰۲۳، چند کشتی‌گیر را روی تشک خواهد فرستاد و البته هم شانس اول قهرمانی است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر