صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲

امام جمعه زاهدان: استاد باید در تربیت جامع و متوازن دانشجو تلاش کند

امام جمعه زاهدان گفت: مانند پدر و مادر، استاد دانشگاه هم باید در راستای تربیت جامع و متوازن دانشجو در همه جهات نقش ایفا کند.
کد خبر : 881183

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیت‌الله مصطفی محامی امام جمعه زاهدان در نشستی با موضوع «اخلاق حرفه‌ای» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار کرد: استادان باید نقش پدری را برای دانشجویان ایفا کنند و بدانند که مهر و محبت بین استاد و دانشجو کلید طلایی تربیت شاگردان است. رفتار، گفتار، منش و سکوت استاد تأثیرگذار بوده به شرط آنکه برخورد استاد با شاگردانش با عاطفه و مهر و محبت باشد.

وی افزود: حق پدری استاد بر شاگرد تکلیف می‌آورد و در کنار اینکه شاگردان باید احترام استاد را نگه دارند، استاد هم باید دغدغه رشد و تربیت شاگردان خود را داشته باشد. استاد باید بر دانشجو تأثیرگذار بوده، دانشجو باید بتواند به درستی مطالب را از استاد دریافت کرده و بدین گونه استاد تأثیرگذار باشد؛ اگر شاگرد به استاد و درس استاد دل بدهد تأثیرپذیر خواهد شد این مسئله به درک مطالب و درس استاد توسط دانشجو کمک می‌کند.

امام جمعه زاهدان گفت: وجود استاد باید سراسر عاطفه ومهر باشد. فضای آکنده از محبت حرف و درس تاثیرگذاراست. دغدغه و دلسوزی استاد باید در حد اعلا برای دانشجو نقش داشته و به رشد علمی، اخلاقی و موفقیت دانشجو حساس باشد. همانند پدر و مادر، استاد هم باید در راستای تربیت جامع ومتوازن در همه جهات نقش ایفا کند.

محامی ادامه داد: تربیت عرصه‌های مختلفی دارد از قبیل تربیت اخلاقی، تربیت عبادی، تربیت عاطفی، تربیت اقتصادی و تربیت اجتماعی. تربیت و رشد باید جامع و متوازن بوده و زمانی این تربیت شکل می‌گیرد که فضای درس عاطفی باشد. دانشجو باید عمق مطلب را درک کرده تا بتواند آن را تحلیل کند این وظیفه استاد است که شرایط برای درک عمق درس را در کلاس فراهم آورد.

وی تأکید کرد: تجربه موفق استادان در حوزه و دانشگاه این است که باید نسبت به فراگیری آن حس و نقش پدرانه داشته باشند. استاد باید آسایش خود را فدای دانشجو کرده و احساس کند که دانشجو امتداد وجودی استاد است در این شرایط حرف، اخلاق و سکوت استاد تأثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر