آمادگی استادان دانشگاه آزاد دزفول برای مشارکت در گروه همیاران «امر به معروف»
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمدمهدی صافی در نشست شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با اشاره به برگزاری منظم جلسات آراستگی (حجاب و عفاف) در این دانشگاه گفت: تشکیل کار گروهی تجربه اصلی ما در دانشگاه آزاد اسلامی دزفول است که به «همیاران امر به معروف» معروف است و در این راستا کنار حراست و انتظامات دانشگاه، کادر دانشگاهی اعم از کارکنان و استادان به اختیار و بهدلیل احساس تکلیف شرعی در مسائل فرهنگی بهخصوص حجاب و عفاف از طریق تذکر لسانی ورود میکنند.
وی اضافه کرد: سال گذشته براساس اطلاعیه صادر شده ۶۰ استاد و کارمند برای مشارکت در گروه «همیاران امر به معروف» اعلام آمادگی کردند که بسیاری از آنان در حوزه فرهنگی هم فعالیت نداشتند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان کرد: برای آموزش همکاران، دورههایی برای نحوه برخورد مناسب و تذکر لسانی به شیوه درست برگزار و با اجرایی شدن این طرح، اثرات مثبت آن در دانشگاه مشاهده شد.
صافی یادآور شد: پیشنهادی برای تبدیل «گروه» همیاران امر به معروف به «تشکیلات سازماندهی شده» مطرح شد که با آن مخالفت کردیم، چراکه تشکیلاتی شدن کار، آن را تبدیل به چیزی مانند شورای امور فرهنگی و حراست دانشگاه میکند و مجدد موضوع شرح وظایف قانونی به جای تکلیف شرعی مطرح میشود.
وی تشریح کرد: تمامی برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول باید پیوست فرهنگی داشته باشند و برنامهای که تأیید شورای فرهنگی و پیوست فرهنگی را داشته باشد اجرا میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول همچنین به اجرای طرح جلسات توجیهی نودانشجویان اشاره و تأکید کرد: تاکنون بیش از هشت جلسه توجیهی دانشجویی برای گروههای مختلف برگزار شده که تا هفته آینده ادامه دارد و در این جلسات کنار مسائل آموزشی، نمایندگان حوزه معاونت دانشجویی مسائل انضباطی، فرهنگی و پوشش را برای دانشجویان تشریح میکنند.
امام جمعه دزفول هم در این نشست با بیان اینکه امور فرهنگی، مسائل اصلی دانشگاه است، افزود: دانشگاه محرکه جامعه است و اگر توانستیم در دانشگاه زیرساختهای خوبی ایجاد کنیم برای تحول انسانها در جامعه هم زیرساختهای تحولی بهوجود خواهد آمد.
حجتالاسلام مسعود بهرامپور با اشاره به اینکه استادان دانشگاه مانند پدران دانشجویان هستند، افزود: پدر مشفقانه به فرزند خود مینگرد، دست او را میگیرد، غلط او را میگیرد و اشتباهاتش را به او گوشزد میکند، بنابراین نگاه استادان به دانشجویان اگر پدرانه باشد بسیاری از مشکلات رفع میشود.
وی متذکر شد: نقش استادان در دو مورد بسیار مهم است؛ نخست در شکلگیری علمی دانشجو و سپس نسبت به مسائل رفتاری، استادان باید بهصورت خصوصی دانشجویان را نسبت به موارد فرهنگی متوجه و با نصیحت آنان را ترغیب کنند.
انتهای پیام/