صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تدوین نقشه راه توسعه همکاری‌های تحقیقات کشاورزی میان ایران و مالزی

ایران خواستار تدوین نقشه راه برای توسعه همکاری‌های تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی در بخش کشاورزی با کشور مالزی شد.
کد خبر : 880767

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، امروز پنجشنبه رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در نشست بررسی مفاد و امضای سند یادداشت تفاهم همکاری تحقیقاتی میان این سازمان و موسسه تحقیقات و توسعه کشاورزی مالزی موسوم به (MARDI)، بر تدوین نقشه راه توسعه همکاری‌های تحقیقاتی و تعمیق روابط پژوهشی، آموزشی و ترویج کشاورزی تاکید کرد.

سید مجتبی خیام نکویی گفت: این همکاری‌های مشترک باید منجر به تولید و توسعه محصول در ایران و مالزی شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، برگزاری این نشست را در راستای اجرایی شدن سند یادداشت تفاهم همکاری‌های تحقیقاتی در عرصه کشاورزی میان دو کشور عنوان و اظهار کرد: سازمان تات آمادگی لازم برای پژوهش در حوزه انبه، موز، آناناس و سایر میوه‌های گرمسیری را دارد.

وی افزود: تحقق این پژوهش نیاز به مکانیزم‌هایی دارد از جمله این که یک دفتر در پژوهشکده خرما و میوه‌های گرمسیری ایران و یک دفتر در موسسه تحقیقات باغبانی موسسه تحقیقات و توسعه کشاورزی مالزی شکل گیرد و پس از تجهیز این دفاتر به امکانات آزمایشگاهی و ادارای، دفاتر مشترک پژوهشی اجرایی، مسوول ایجاد ایستگاه‌های تحقیقاتی مشترک دو کشور شوند و اداره آن توسط متخصصان ایرانی و مالزی صورت گیرد.

خیام‌نکویی در همین حال خواستار تبادل متخصصان در بخش تحقیقات کشاورزی، ایجاد مرکز تحقیقات مشترک در حوزه مرکبات و ایجاد مرکز تحقیقات مشترک برنج در راستای تبادل تجربیات و فناوری میان دو کشور شد.

وی اضافه کرد: ایران و مالزی می‌توانند با ایجاد مرکز تحقیقات مشترک در حوزه علوم دامی و طیور برای تبادل تجربیات و دانش فنی و تشکیل دفتر مشترک پژوهشی اجرایی در حوزه مدیریت دانش کشاورزی و ترویج، همکاری‌های خود را گسترش دهند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در همین حال تصریح کرد: ما چشم‌انداز و دورنمای ایجاد مراکز تحقیقات مشترک دو کشور و ایجاد مراکز منطقه‌ای در تولید، تجاری‌سازی و فروش محصولات کشاورزی را ترسیم کرده‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر