رویکرد نگهداشت ساختمان از اطمینان به اعتمادسازی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی رعیتی دبیر کمیته علمی کنفرانس در جریان کنفرانس ملی مدیریت نگهداشت ساختمان با رویکرد سیستمی در دانشگاه آزاد ساری گفت: در دوره دکتر برنجیان گروه کنترل مضاعف پایه گذاری شد و پس از آن سعی بر ترویج مباحث حرفهای دررصنعت ساختمان شد.
وی با قدردانی از دست اندر کاران مبحث نگهداشت گفت: باید از زلزلههای مختلف درس گرفت. بایدداز ساختمانهای زلزله بازدید شود. باید عوامل اجرایی ساختمان سازمان دهی شوند. بایستی این افراد مورد توجه و ارزیابی قرار بگیرند.
سازمان دهی و پیدا کردن نواقص ساخت ساختمان
به گفته رعیتی؛ برای تمرین در سال ۸۲ تحقیقی در زمینه استادکاران اسکلت بند انجام شد و بیش از ۱۰۰۰ نفر شناسایی شدند. از این تعداد ۳۰۰ نفر پروانه کار گرفتند. این فعل برای سازمان دهی و پیدا کردن نواقص ساخت ساختمان بسیار حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: نگهداشت ساختمان حدود ۳۰ درصد مبحث مشترک با دیگر رشتهها دارد. عوامل موثر متفاوت در نگهداشت ساختمان لزوم هماهنگی را توجیه میکند. نرم افزار مقاوم سازی، مدیریت نگهداری و تعمیرات است.
رعیتی با بیان مثالی از امنیت ساختمان تاکید کرد: موضوع زمانی که به جان افراد مربوط میشود، مقاله نگاری چاره کار نیست. باید برای اجرای موضوع نگهداشت به گفتگو بنشینیم. رویکرد کار باید از اطمینان به سمت اعتماد برود، اینگونه موفق خواهیم.
از فرهنگ سازی تا سرمایه گذاری در مهندسی ساختمان
دبیر کمیته علمی کنفرانس ملی مدیریت نگهداشت ساختمان با رویکرد سیستمی با تاکید بر پیشرفت در مدیریت و اجرای ساختمان گفت: باید با فرهنگ سازی نسبت به توجیه مردم که سرمایه گذاری در مباحث مهندسی زمان اجرا سرمایه گذاری است که برای خود آنها آرامش به ارمغان می آورد.
وی تاکید کرد: ساختمانها سرمایه ملی هستند و در حال حاضر با سه ضلع مثلث شهروندان و دانش و قوانین حکمرانی باید با استفاده از مبحث نگهداشت، آن را برپا و اجرا کنند.
انتهای پیام/