صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۶ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲

ارتباط دانشجویان با جایگاه‌های مهم شغلی در طرح پویش

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: طرح پویش این اجازه را می‌دهد که دانشجویان با صنایع و زمینه‌های علاقه‌مندی خود در ارتباط باشند و خود را با جایگاه‌های مهم شغلی و مهارت‌آموزی مرتبط کنند.
کد خبر : 880068

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، افشین غنی‌زاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در نشست تخصصی کارآفرینان برتر استان در این دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سند تحول ارزشمندی تنظیم کرده که بر اساس این سند تحولات مهم و قابل توجهی در این دانشگاه رخ داده است.

وی تأکید کرد: دانشجویان باید بدانند روند سنتی کار و تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تغییر بوده و در این میان مجموعه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه نیز به سمتی است که دانشجویان علاوه بر علم‌آموزی، با بازار کار و فنون کاریابی در زندگی آشنا شوند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه عنوان کرد: افرادی در جامعه هستند که لزوماً تحصیلات دانشگاهی ندارند؛ اما انسان‌های موفقی در کار و زندگی هستند و در سختی‌ها و بحران‌های مختلف خوب عمل کرده‌اند استفاده از تجربیات این افراد می‌تواند کمک‌های زیادی کند تا از تلاش و کار آنان درس بیاموزیم. همه نیاز داریم با تجارب کاری کارآفرینان جامعه و نحوه عملکرد و موفقیت آنان آشنا شویم.

 غنی‌زاده ادامه داد: ازجمله طرح‌های خوبی که به‌تازگی در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شده طرح پویش است که این اجازه را می‌دهد تا دانشجویان با صنایع و زمینه‌های علاقه‌مندی خود در ارتباط باشند و آنها را با جایگاه‌های مهم شغلی و مهارت‌آموزی مرتبط کرده، درآمدزایی داشته و قسمتی از شهریه خود را از ۲۰ تا ۱۰۰ درصد پرداخت کنند. دانشگاه آزاد اسلامی با صنایع رایزنی کرده و دانشجویان علاقه‌مند و جویای کار را به صنایع معرفی و شرایط کاریابی و کارآفرینی را برای آنان فراهم می‌کند.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نیزبا تأکید بر اهمیت کارآفرینی در جامعه و تأثیر آن در ایجاد اشتغال برای جوانان و دانشجویان گفت: امیدواریم بتوانیم دانش و کارآفرینی را با هم یکی کرده و برای تک‌تک دانشجویان کار در کنار درس فراهم کنیم. هیچ کار مثبتی بالاتر از این نیست که بتوانیم دست جوانی را گرفته و برای وی شغل، کار و حرفه ایجاد کرد؛ چراکه اگر برای جوانان کار ایجاد کنید جامعه بهتر، سالم‌تر و پویاتر از اکنون خواهد بود.

به گزارش آنا، در این جلسه چهار کارآفرین برتر در حوزه‌های میراث فرهنگی، تولیدی چرم، مصالح ساختمانی و معدن و فروشگاه‌های زنجیره‌ای تجارب کاری و نحوه موفقیت خود را توضیح داده و حاضران نیز با پرسش و پاسخ از روش‌های کاری و راهکاری تجربی آنان استفاده کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر