صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۶ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲

۳۲۵ دستیار آموزشی تدریس در دانشگاه آزاد اهواز را آغاز کردند

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز گفت: ۳۲۵ دانشجوی دکتری به عنوان دستیار آموزشی کار تدریس را در این دانشگاه آغاز کردند.
کد خبر : 879406

خوشناز پاینده دانشیار دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در تشریح روند اجرای طرح دستیاری آموزشی در استان خوزستان اظهار کرد: طرح دستیاری آموزشی با محور باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در راستای تحقق اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ارتقای مهارتی و رشد دانشجویان دکتری در امر تدریس و نیز کسب مهارت و کارآفرینی که از مسیر تجربه و ممارست ایجاد می‌شود، صورت پذیرفت.

وی توضیح داد: در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان همزمان با دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور از ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ نام‌نویسی از دانشجویان دکتری آغاز شد تا استادانی ماهر برای ایران اسلامی تربیت شوند. این دانشجویان با عنوان دستیار آموزشی با نظارت استاد پشتیبان در کسوت مدرسی دانشگاه حاضر می‌شوند.

پاینده ادامه داد: بر اساس فراخوان انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ۱۱۲۵ دانشجوی دکتری نام‌نویسی کردند که پس از بررسی اولیه، نیاز واحد‌های دانشگاهی و ارزیابی‌های علمی ۷۵۰ نفر از آنان در سامانه ساجد کد استادی دریافت کردند و در آینده پیش رو قطعاً این تعداد افزایش می‌یابد.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و اهواز بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به عنوان مرکز دانشگاهی استان خوزستان بیشترین آمار نام‌نویسی را با تعداد ۵۷۵ نفر داشت که از این تعداد ۳۲۵ دانشجوی دکتری به عنوان دستیار آموزشی پذیرفته شدند و تدریس را آغاز کردند. از این تعداد ۲۲۵ نفر به دانشکده علوم انسانی، ۶۱ نفر دانشکده فنی و مهندسی، ۳۰ نفر دانشکده علوم پایه و ۴ نفر به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد اهواز تعلق داشت.

وی متذکر شد: دستیاران پذیرفته شده با گذراندن ۴۰ ساعت دوره توانمندسازی و پس از سه ترم تدریس، گواهینامه صلاحیت تدریس دریافت می‌‌کنند و حق الزحمه آنان به صورت معافیت بخشی از شهریه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر