صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

گوگل از پرداخت‌های میلیاردی خود به سازندگان موبایل دفاع کرد

کارشناس گوگل در دادگاه ضدانحصاری آمریکا از پرداخت میلیارد‌ها دلار به سازندگان دستگاه‌های همراه دفاع کرد.
کد خبر : 878960

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز،‌ یکی از کارشناسان گوگل گفت: پرداخت‌های چند میلیارد دلاری شرکت آلفابت به اپل و شرکت‌های مخابراتی یک رفتار رقابتی عادی است و سوءاستفاده از انحصار نیست. 

در آخرین هفته محاکمه، کوین مورفی که در دانشکده کسب‌وکار بوث دانشگاه شیکاگو تدریس می‌کند، مدعی شد اپل و دیگران که موتور جستجوی بینگ را در اختیار دارند، نقش گوگل و مایکروسافت را بازی می‌کنند و در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند تا هزینه‌های قابل توجهی را از گوگل دریافت کنند.

دولت که از سال ۲۰۲۰ تاکنون چهار پرونده حقوقی آنتی‌تراست بزرگ علیه سه شرکت بزرگ فناوری تشکیل داده است، گوگل را به پرداخت میلیاردها دلار ۲۶.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ متهم کرده است تا اطمینان حاصل کند که جستجوی آن در پیش‌فرض گوشی‌های هوشمند و مرورگرها است و سهم بازار خود را حفظ کند. این گزارش ادعا می‌کند که این پرداخت‌ها سوءاستفاده از انحصار است.

او گفت: پرداختی‌هایی که گوگل انجام می‌دهد منعکس‌کننده این رقابت است.

مورفی همچنین استدلال کرد که پرداخت‌ها به سازندگان دستگاه و دیگران اغلب در قالب یک گوشی ارزان‌تر یا برنامه داده بهتر به کاربران منتقل می‌شود.

علاوه بر این، مورفی استدلال کرد که درحالی‌که مایکروسافت تقریباً تمام پیش‌فرض‌های مرورگر از پیش نصب‌شده را در اوایل دهه ۲۰۱۰ داشت، موتور جستجوی بینگ آن تنها ۱۵ از جستجوها را به خود اختصاص داد.

او گفت که حقیقتی برای این استدلال وجود دارد که تغییر پیش‌فرض‌ها در دستگاه‌ها ممکن است برای برخی پیچیده باشد اما همان افراد اغلب با تغییر به یک مرورگر متفاوت یا یک کار دیگر این مشکل را حل می‌کنند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر