پخش مجموعه تلویزیونی «برای تمام بشریت» آغاز شد
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پخش فصل چهارم مجموعه تلویزیونی «برای تمام بشریت» (For All Mankind) از روز جمعه بر پلتفرم اپلتیویپلاس (Apple TV+) آغاز شده است. این مجموعه یک تاریخ تخیلی از فعالیتهای ناسا، اکتشافات فضایی، رقابت آمریکا و شوروی سابق برای تسخیر فضا، تلاش انسان برای استحصال منابع فضایی و علم نجوم ارائه میدهد.
در فصل چهارم بینندگان با این چالش روبرو میشوند که کره شمالی در رقابت برای فرود بر سطح مریخ از آمریکا و شوروی سابق پیشی گرفته است. همینطور که گفتیم، این مجموعه رویدادهای فضایی تاریخی را با واقعیتهای متناوب در هم میآمیزد و بینندگان را به یک سفر کیهانی فریبنده سوق میدهد.
در این نسخه تخیلی از سال 2003، فرود بیسابقه کره شمالی بر مریخ، مسیر اکتشاف فضایی بشریت را وارد یک مرحله جدید میکند. تا سال 2011، یک تلاش مشترک توسط آمریکا، اتحاد جماهیر شوروی، و نهادهای تجاری منجر به تاسیس پایگاه فضایی «هپی ولی مارس» (Happy Valley Mars) میشود، که یک پایگاه مهم در سیاره سرخ است.
در حالی که سال ۲۰۰۳ در واقعیت با از دست دادن غمانگیز مدارگرد شاتل فضایی و خدمهی آن مواجه شد، «برای تمام بشریت» از این تراژدی تاریخی برای ایجاد یک جدول زمانی تخیلی که با پیگیری سرسختانه اکتشاف فضایی هدایت میشود، استفاده میکند. این روایت در بستر برنامههای مریخ دنبال میشود و با تحولات دنیای واقعی مانند تمرکز ناسا بر ماموریتهای مریخ و مطالعات سیارکها همگرا میشود.
سازندگان سریال، «بن ندیوی» (Ben Nedivi) و «مت ولپرت» (Matt Wolpert) ، به طرز ماهرانهای داستانی را میبافند که در آن ناملایمات به کاتالیزوری برای جاهطلبیهای کیهانی تبدیل میشوند. به طرز جالبی، آنها داستان سیارک در خط داستانی خود را با ماموریتهای در حال انجام ناسا هماهنگ میکنند و ترکیبی هماهنگ از داستان و تلاشهای واقعی فضایی را ارائه میدهند.
کاوش در کمربند سیارکها در این مجموعه، یک موتیف فضایی-غربی را منعکس میکند و روح تلاشهای مبتنی بر جستجوی منابع را که در سینمای کلاسیک دیده میشود، تداعی میکند. این انتخاب موضوعی یک لنز منحصر بهفرد ارائه میدهد که از طریق آن میتوان رفتار انسان و استفاده از منابع را در زمینه اکتشاف فضا بررسی کرد.
برای حفظ دقت علمی، این مجموعه از راهنماییهای گرت رایسمن (Garrett Reisman)، فضانورد سابق ناسا بهره میبرد. رایسمن با تکیه بر تخصص خود در دنیای واقعی، با متخصصان فضایی دیگر مشورت میکند تا مطمئن شود که این مجموعه تلویزیونی جوهره درستی از مفاهیم نظری را به تصویر میکشد و با فعالیتهای اکتشاف فضایی معاصر همسو میشود.
در حالی که این مجموعه از خط سیر زمانی آزاد تبعیت میکند و فعالیتهای سال ۲۰۰۳ را در یک محیط آیندهنگرانهتر در سال ۲۰۳۰ پیشبینی میکند، اما میخواهد بین داستانگویی تخیلی و بازنمایی معقول مفاهیم علمی تعادل برقرار کند. فصل چهارم از این سریال، از بینندگان دعوت میکند تا در ترکیبی جذاب از داستانهای تخیلی و اکتشاف علمی، درک عمیقتری از حوزههای درهم تنیده فضا، علم و جاهطلبی انسانی را پرورش دهند.
منبع:
https://www.space.com/for-all-mankind-season-4-episode-1-review
https://www.space.com/for-all-mankind-season-4-timelines
انتهای پیام/