صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲

ارزیابی پاکزاد از ناکامی کمانداران: باید به مربی فرصت پیاده کردن استراتژی‌اش را بدهیم

سرمربی پیشین تیم ملی تیر و کمان در واکنش به عدم کسب سهمیه المپیک این تیم در رقابت‌های قهرمانی آسیایی تایلند گفت: باید به مربی چه ایرانی باشد چه خارجی فرصت دهیم تا در زمان لازم استراتژی خودش را پیاده کند.
کد خبر : 878432

بهزاد پاکزاد در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص نتایج به دست آمده تیم ملی ریکرو زنان و مردان ایران در رقابت‌های قهرمانی آسیایی تایلند که انتخابی المپیک ۲۰۲۴ بود، اظهار کرد: صحبت کردن در مورد نتایج چنین مسابقاتی واقعا سخت است. ما باید عملکردمان را با تیم‌های دیگر مقایسه کنیم و بعد آن تحلیل کنیم. تمام کشور‌ها برنامه ریزی طولانی مدت و منظمی برای این رقابت‌ها و کسب سهمیه المپیک انجام دادند. وقتی ما خودمان را با رقبا مقایسه می‌کنیم و می‌بینیم چقدر به لحاظ ساختار و امکانات و قدمت با آن‌ها متفاوت هستیم، آن وقت می‌توانیم قضاوت درستی کنیم. با توجه به این شرایط من فکر می‌کنم بچه‌های ما بد نبودند و خوب کار کردند. ضمن این که مسابقات در شرایط جوی بدی هم برگزار شد.

وی توضیح داد: شاید اگر قدری هم خوش شانس می بودیم سهمیه را می گرفتیم. نفرات اول و دوم دور مقدماتی هندی ها بودند. فرضا اگر هر دوی این هندی ها جز چهار نفر برتر قرار می گرفتند و به فینال می رسیدند، سهمیه به یکی از آنها تعلق می گرفت. همین موضوع به خودی خود به نفرات سوم و چهارم ما کمک زیادی می کرد تا سهمیه را بگیریم. به خصوص در تیم خانم ها که نفرات سوم و چهارم نماینده های ما بودند.

پاکزاد در پاسخ به این سوال که عملکرد مربی کره‌ای را چطور ارزیابی می‌کنید، ادامه داد: من کاری به مربی داخلی یا خارجی ندارم. اعتقادم به شخصه این است که باید به مربی فرصت داد. این را من نمی‌گویم، علم ورزش دنیا این را می‌گوید. تیم فعلی همه نفرات جوانی هستند که در دوره حضور من از رده جوانان استعدادیابی شدند و به بزرگسالان رسیدند. من در این دو سالی که تیم دستم بود انتقاد‌های زیادی شنیدم و همه به سمتم تیر می‌زدند. در ورزشی مثل تیر و کمان که رکوردی است، ملاک و معیار رکورد است. مهتا عبداللهی در زمان ما در مسابقات سلیمانیه شرکت کرد و رکوردش ۶۴۱ شد. همه می‌گفتند نتیجه‌اش خوب نیست در حالی که اگر رکورد‌ها را در حال حاضر بررسی کنیم می‌بینیم که قابل قبول بوده است. در مورد پسران هم مسیر رو به رشد بود و با آمدن مربی کره‌ای و تجربیات او بچه‌ها توانستند رکورد ایران را جا به جا کنند. پس به این نتیجه می‌رسیم باید به مربی چه ایرانی باشد چه خارجی فرصت دهیم تا در زمان لازم استراتژی خودش را پیاده کند که به نتیجه مطلوب برسد.

این مربی تیروکمان در واکنش به این که فکر نمی‌کنید فدراسیون فرصت لازم را برای کسب نتیجه در این تیم به شما نداد، گفت:من در آن زمان مربی اختصاصی زهرا نعمتی بودم و با او در پارالمپیک کار می‌کردم. دو سه ماه مانده به المپیک توکیو گفتند بیا سرمربی تیم شو که پذیرفتم. با وجود نفرات کمی که در اختیار داشتیم انتخابی گذاشتیم تا بتوانیم خودمان را به مرحله انتخابی المپیک در فرانسه برسانیم اما نتوانستیم در آن مدت زمان کم سهمیه‌ای به تیم بیفزاییم و نتیجه دلخواه حاصل نشد و با میلاد وزیری به توکیو رفتیم. بعد از المپیک هم رکوردهای ورودی مشخصی را برای رده‌های سنی مختلف تعیین کردیم تا کار را جلو ببریم.در چهار رویداد هم تیم را شرکت دادیم.بچه ها مسابقه به مسابقه بهتر شدند اما در نهایت تصمیم بر این شد که تیم را به مربی کره‌ای بدهند. الان هم خوشبختانه این روند رو به رشد ادامه دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر