صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲
در آنا بخوانید؛

فناوری‌های جدید مسیر درمان دیابت را برای بیماران هموارتر می‌کند

مدیر یک شرکت دانش بنیان گفت: فناوری های جدید در خصوص دیابت می تواند شرایط زندگی را برای بیماران دیابتی راحت‌تر کند تا آنها بتوانند زندگی عادی خود را داشته باشند.
کد خبر : 878261

امین صادق‌پور مدیر روابط عمومی یک شرکت دانش بنیان که در حوزه دیابت فعالیت می‌کند در کفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا اظهار کرد: سرعت پيشرفت تکنولوژي بسیار بالا رفته و ما شاهد این هستیم که گسترش علم قدم به قدم ما را در رسیدن به زندگی مطلوب‌تر کمک می‌کند.

این مسئول در حوزه علم افزود: در بحث دیابت نیز باید گفت از آنجایی که هر سال آمار بیماران دیابتی افزایش پیدا می کند شرکت ها و داروسازان در سراسر دنیا تلاش می کنند که راهی برای حل مشکلات این بیماران پیدا کنند. هر چند که تا کنون راه درمان قطعی برای دیابت پیدا نشده است اما داروها و ابزار جدیدی به بازار عرضه شده که شرایط زندگی برای یک فرد دیابتی را تسهیل می کند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر داروهای تاثیرگذاری به بازار آمده است که می تواند از عوارض دیابت بکاهد. به طور مثال آمپول های جدید با کیفیت و با اثرگذاری بیشتر وارد بازار شده  که می تواند دز مصرف را در دیابتی ها کاهش دهد. به طور مثال اگر یک بیمار دو بار در روز نیاز به مصرف انسولین پیدا می کرد حالا با این داروهای جدید یک بار مصرف در روز برای این بیماران کفایت می کند و قند خونشان با همان یکبار مصرف کنترل می شود.

صادق‌پور در خصوص ساخت سنسورهایی برای چک کردن قند خون نیز گفت: یکی از مشکلاتی که دیابتی ها هر روز با آن دست و پنجه نرم می کنند چک کردن قند خون است که به لطف سرعت پیشرفت علم و تلاش شرکت‌های دانش بنیان در حال حاضر پیشرفت های زیادی در این حوزه رخ داده است.

این فعال دانش بنیانی افزود: در حال حاضر سنسورهایی تولید شده که بر روی بازو یا اطراف ناف فرد مبتلا به دیابت قرار می گیرد و برنامه آن بر روی گوشی همراه نیز نصب می شود که هر دو ساعت یکبار قند خون فرد را چک کرده و در صورت بالا بودن آن آلارم خطر را به صدا در می آورد.

وی توضیح داد که این فناوری کاربردی در حال حاضر به دلیل گران بودن قیمت به صورت گسترده وارد ایران نشده است اما شرکت های داخلی در صدد این هستند که مشابه آن را در داخل کشور تولید کنند.

صادق‌پور تاکید کرد:  در بخش تجهیزات مربوط به دیابت لزوم ورود بیمه‌ها بسیار مهم به نظر می‌رسد زیرا با وجود آمار بالای بیماران دیابتی در کشور باید فناوری های این بیماری قرن نیز در داخل کشور به روز شود. زیرا این تجهیزات می تواند شرایط قند خون در افراد مبتلا را بسیار بهتر مدیریت کند.

مدیر روابط عمومی این شرکت دانش بنیان بر این باور است که استفاده از این فناوری ها در کودکان دیابتی اهمیت بیشتری دارد چرا که در کودکان به دلایل شرایط سنی، کنترل دیابت سخت‌تر می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر