صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۹ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲
معاون استاندار آذربایجان غربی تأکید کرد؛

ضرورت احیای معماری ایرانی اسلامی در عصر نوین

یاسر رهبردین گفت: الهام گرفتن از معماری اصیل ایرانی_اسلامی هم‌راستا با معماری نوین ضروری است و در کنار پیشرفت در حوزه معماری نوین باید در حوزه معماری ایرانی_اسلامی نیز پیشرفت کرد.
کد خبر : 877920

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر رهبردین، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی در نخستین همایش ملی«نقش معماری و شهرسازی بر گردشگری شهر‌های مرزی» که در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه برگزار شد، اظهار کرد: الهام گرفتن از معماری اصیل ایرانی_اسلامی هم‌راستا با معماری نوین ضروری است. در کنار پیشرفت در حوزه معماری نوین باید در حوزه معماری ایرانی_اسلامی نیز پیشرفت کرد و در واقع برای توسعه و رونق گردشگری در استان، باید گردشگری معماری نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: دستگاه‌های مربوطه از مدیریت شهری گرفته تا اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی باید همگی دست در دست هم داده و برای توسعه گردشگری معماری در استان همکاری و تلاش کنند. ۲۵ درصد پایانه‌های مرزی فعال کشور و تنها مرز زمینی با اروپا در آذربایجان غربی بوده و کریدور غرب نیز از این استان عبور می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری این استان گفت: طبیعت بکر و اقلیم آب و هوایی متنوع، قرار گرفتن در سه حوضه آبریز، داشتن سه اثر ثبت جهانی تخت سلیمان تکاب، قره‌کلیسا چالدران و کاروانسرای قطور خوی و تعدادی زیادی آثار ثبت ملی، آثار طبیعی مانند آبشار شلماش سردشت، تالاب بورالان، چشمه ثریا، تالاب کانی برازان مهاباد و ... همگی نشان از ظرفیت بالای استان در حوزه گردشگری و تاریخی هستند.

رهبردین با بیان اینکه ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری در حوزه جذب گردشگر در استان طبق آمار در مسیر درستی در حال تحقق است، اضافه کرد: امسال شاهد رشد ۴۷ درصدی ورود مسافر از پایانه‌های مرزی استان بودیم که همین موضوع نشان از ریل‌گذاری درست در این حوزه است. معماری فراتر از یک ساخت‌وساز معمولی بوده؛ این رشته در واقع استفاده از شاهکار‌های هنری بوده که با بهره‌گیری از این هنر می‌توان تفکر، هویت و بیشینه‌های تاریخی یک کشور را به جهانیان نشان داد.

وی  با اشاره بر اینکه محوطه‌های تاریخی از عوامل مؤثر در جذب گردشگر است، بیان کرد: سبک معماری این محوطه‌ها برای بسیاری از گردشگران جذاب است و موجب علاقه‌مندی بیشتر آنها به بازدید از این بنا‌ها می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه در برگزاری نخستین همایش ملی«نقش معماری و شهرسازی بر گردشگری شهر‌های مرزی» مطرح کرد: برگزاری این گونه همایش‌ها و موضوعات مطرح شده در آنها می‌تواند منشأ خیر در حوزه معماری گردشگری باشد و نیز موجب شناساندن هر چه بیشتر آثار تاریخی آذربایجان غربی باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر