صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نشست علمی نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات برگزار شد

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی خود نشست علمی نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات را با حضور متخصصین و کارشناسان برگزار کرد.
کد خبر : 877622

به گزارش خبرگزاری‌ علم‌ و فناوری آنا،‌ پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای ترویج و گسترش فناوری‌های نوین در حوزه ابر رایانه، نشست تخصصی را با موضوع «نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات» برگزار کرد.

در این نشست تخصصی که با حضور متخصصین و کارشناسان به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد، احسان آریانیان عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه فاوا، مهدی اثنی عشری و مسعود ده یادگاری هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، محیا احمدوند و نگین رجبی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و علی شریفی کارشناس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پنل‌هایی جداگانه به سخنرانی و ارائه درباره نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی کشور شبکه ملی اطلاعات پرداختند.

در بخش اول نشست تخصصی نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات  گزارش مبتنی بر بستر رایانش ابری و با رویکردی لایه‌ای، نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات برای پلتقرم‌های بزرگ اندازه دیجیتالی (تجاری و فناوری محور) ارائه شد و شرکت کنندگان به بررسی پیرامون این موضوع پرداختند و سپس معماری فنی و الزامات توسعه و پیاده سازی این سکو‌ها و نیز جزئیات فناوری‌های مورد استفاده در هر لایه معرفی شد.

در بخش دوم این نشست نیز تخمین و برآورد نیازمندی‌های منابع زیرساخت اطلاعاتی مورد بررسی قرار گرفت. در این بخش، ابتدا راهکار‌های مختلف برای تخمین منابع پردازشی به بحث گذاشته شد و سپس رویکرد پایین به بالا بر اساس شناسایی عوامل تاثیرگذار بر سکو‌های مختلف فناوری و کسب و کار معرفی شد. در ادامه این بخش رابط‌های ریاضی جهت انجام تخمین پیشنهاد شده و پارامتر‌های آن بر اساس اطلاعات وضعیت موجود پلتفرم‌های کسب و کاری تنظیم شد و در نهایت، بر اساس رابطه تنظیم شده تخمین منابع پردازشی انجام شده و نتایج به دست آمده با سایر برآورد‌های انجام شده توسط کارشناسان و مدیران حاضر در این نشست علمی به مقایسه گذاشته شد.

گفتنی است در پایان این نشست تخصصی افراد حاضر در جلسه و مخاطبان آنلاین نشست به پرسش و پاسخ و بحث و بررسی پیرامون نیازمندی‌های زیرساخت اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات برگزار شد پرداختند.

لازم به ذکر است علاقمندان به مباحث این نشست تخصصی جهت دسترسی به محتوای کامل این نشست در اسرع وقت می‌توانند به لینک seminar.itrc.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر