صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ساخت نخستین کشور هوش مصنوعی در آب‌های بین‌المللی

شرکت دل کمپلکس از یک مرکز داده شناور عظیم با ظرفیت بازتعریف چشم‌انداز توسعه هوش مصنوعی رونمایی کرد.
کد خبر : 877548

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، شرکت آمریکایی دل کمپلکس (Del Complex) در اقدامی جسورانه از خوشه محاسباتی مرزی بلو سی (BSFCC) که یک مرکز داده شناورعظیم با ظرفیت بازتعریف چشم انداز توسعه هوش مصنوعی است، رونمایی کرد. بلو سی، قایقی مجهز به ۱۰ هزار پردازشگر گرافیکی انویدیا H۱۰۰ به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار، قرار است به یک نیروگاه هوش مصنوعی متحرک در دریا تبدیل شود.

بلو سی در هسته خود برای ارائه عملکرد پیشرو در صنعت طراحی شده است و از خنک‌سازی پیشرفته آب و اتکا به انرژی خورشیدی برای پایداری محیط زیست بهره می‌برد. علاوه بر این روی کاهش خطر جنبشی از طریق یک تیم امنیتی در عرشه کشتی تاکید می‌کند و حداکثر ایمنی و امنیت را تضمین می‌کند.

تمرکز اصلی شرکت دل کمپلکس در این پروژه، استقلال است. هدف آن‌ها هموار کردن راه برای ایجاد کشورهای مستقل اختصاصی برای توسعه هوش مصنوعی است، مفهومی که توجه زیادی را به خود جلب کرده است. بیانیه این شرکت به یک حرکت استراتژیک برای فعالیت بلو سی در آب‌های بین‌المللی اشاره دارد که به طور بالقوه آن را از مقررات بین‌المللی هوش مصنوعی معاف می کند. این ایده در میانه بحث های جهانی در مورد مقررات هوش مصنوعی مطرح می شود. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به تازگی یک فرمان اجرایی را امضا کرده که قوانین توسعه هوش مصنوعی مولد را مشخص می کند.

این فرمان اجرایی نشان دهنده تصمیم آمریکا برای ایجاد استانداردهای جدید در حوزه ایمنی و امنیت هوش مصنوعی است. باور دل کمپلکس این است که بلو سی، می‌تواند به سازمان‌ها یک پناهگاهی از مقررات سخت گیرانه هوش مصنوعی ارائه دهد. آن ها استدلال می کنند که دسترسی بیش از حد دولت مانع نوآوری می‌شود و در پیشرفت بشریت اختلال ایجاد می کند.

مفهوم بلو سی یک گزاره جذاب برای فرار از مقررات و همچنین تعهدات مالیاتی ارایه می‌دهد. دل کمپلکس آینده‌ای را پیش بینی می کند که در آن ناوگانی از این مراکز داده شناور در آب‌های بین‌المللی پرسه می زنند و بلو سی‌ها را به عنوان کشور مستقل خود قرار می دهند. در این چشم انداز، این ایالت‌ها شبکه‌ای با محدودیت‌های قانونی دست نخورده باقی خواهند ماند، در حالی که فرصت‌های بالقوه پناهگاه مالیاتی را نیز برای کاربران خود فراهم خواهند کرد.

در نتیجه، خوشه محاسباتی مرزی بلو سی یک مفهوم جاه طلبانه و پیشگام را نشان می‌دهد که مرزهای فناوری، حاکمیت و قوانین بین‌المللی را در عصر هوش مصنوعی به چالش می کشد. چشم انداز دل کمپلکس در حال ایجاد جرقه بحث‌ها و کاوش‌های اولیه است، اما امکان سنجی و میزان تأثیر آن بر توسعه هوش مصنوعی همچنان نیاز به بررسی مداوم دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر