صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲
محبی در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

بهزیستی، تنها مرجع صدور مجوز مراکز ترک اعتیاد میان‌مدت/ ۲ کمپ ماده ۱۶ در شهر تهران فعال هستند

جانشین معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی استان تهران گفت: بهزیستی تنها مرجع صدور مجوز فعالیت مراکز ترک اعتیادی است که به عنوان مراکز درمانی میان مدت در این حوزه شناخته می‌شوند.
کد خبر : 877368

روح‌الله محبی آشتیانی جانشین معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: اکنون در استان تهران ما ۲۵ باب مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان موضوع ماده ۱۶ (مراکز اجباری ترک اعتیاد) قانون مبارزه با مواد مخدر داريم.

وی تصریح کرد: از ۲۵ مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ که در استان تهران فعالیت دارند، ۱۳ مرکز به طور مستقیم مجوز فعالیت خود را از بهزیستی استان تهران دریافت کرده و مابقی مراکز نیز مجوز خود را از سایر دستگاه‌های عضو کمیته هماهنگی مراکز ماده ۱۶ مثل شهرداری، سپاه، نیروی انتظامی و سازمان زندان‌ها گرفته‌اند.

جانشین معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: در شهر تهران ۲ مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ با مجوز بهزیستی به طور مستقیم به کار درمان معتادان می‌پردازند و ۱۱ مرکز دیگر نیز در بقیه شهرستان‌های استان تهران واقع شده و کار درمان معتادان در این مراکز انجام می‌شود.

محبی آشتیانی همچنین خاطرنشان کرد: شمار مراکز اختیاری ترک اعتیادی که مجوز خود را از بهزیستی استان تهران دریافت کرده‌اند، در حال حاضر ۱۵۶ مرکز است و از این مراکز حدود ۳۳ مرکز ترک اعتیاد اختیاری در شهر تهران واقع شده‌اند.

وی تأکید کرد: بهزیستی تنها مرجع صدور مجوز فعالیت مراکز اقامتی درمان اعتیاد (همان کمپ‌های ترک اعتیاد میان مدت) است.

مسئولیت پذیرش معتادان دارای زخم باز با شهرداری است

جانشین معاون پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی استان تهران یادآور شد: از ۱۳ مرکز اجباری درمان اعتیاد استان، یک مرکز به نام مرکز احسان واقع در شهرستان ورامین در یک بازه‌ای از زمان و بر اساس تفاهم ایجاد شده بین سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با موادمخدر کشور، تعرفه‌ای را بنام تعرفه زخم باز معتادان متجاهر لحاظ کردند.

محبی آشتیانی تصریح کرد: بهزیستی استان تهران در آن زمان ظرفیتی را به صورت موقت برای پذیرش و درمان معتادان متجاهری که زخم باز داشتند را ایجاد کرد اما از ابتدای سال ۱۴۰۱ چون در تفاهم نامه ستاد مبارزه با موادمخدر دیده نشد، ما هم نمی‌توانستیم به ارائه خدمات به معتادان دارای زخم باز در مرکز احسان ادامه بدهیم و بخش خدمات زخم باز دیگر در این مرکز انجام نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در کمیته‌های هماهنگی کشوری مصوب شد شهرداری به عنوان مسئولیت اجتماعی که به عهده گرفته است، مرکزی را برای معتادان متجاهر دارای زخم باز به نام یاور شهر دایر کند و در حال حاضر یکی از مراکز یاورشهر شهرداری مختص پذیرش معتادان متجاهری است که زخم باز دارند و این مرکز در داخل شهر تهران واقع شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر