صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲

استحکام خانواده لازمه پیشرفت و توسعه جامعه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با تأکید بر نقش خانواده به‌عنوان بنیان اصلی تعلیم و تربیت، استحکام آن را لازمه پیشرفت و توسعه جامعه عنوان کرد.
کد خبر : 877220

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،  محمدرضا معظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در نخستین «کمیته تعامل دانشگاه و خانواده» با تأکید بر نقش خانواده به‌عنوان بنیان اصلی تعلیم و تربیت، استحکام آن را لازمه پیشرفت و توسعه جامعه برشمرد و اظهار کرد: تاکنون تعامل و ارتباط دوسویه بین دانشگاه و خانواده ضعیف بوده و در این مسیر کم‌کاری صورت گرفته این ارتباط باید به جد پیگیری شود و از این ظرفیت بالا به بهترین نحو و با همفکری اعضا استفاده شود.

وی افزود: هدف از این تعامل مشارکت خانواده‌ها در رفع مشکلات احتمالی دانشگاه بوده؛ ارتباط دوسویه موجب افزایش خدمات دانشگاه و رفع انتظارات خانواده‌ها شده و منافع دانشگاه تابع منافع جمعی است. قبل از سپردن کار‌ها به اشخاص باید اعتقاد قلبی نسبت به امور محوله در اشخاص وجود داشته باشد. مشکلات اجرایی نیز در مسیر ایده‌های مؤثر و کارآمد باید شناسایی و مرتفع شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: مطابق دستورالعمل «کمیته تعامل دانشگاه و خانواده» دانشگاه و خانواده به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقطاب اثرگذار در جامعه دانشگاهی است و نقش به بسزایی در تربیت دانشگاهیان و نقش‌آفرینی آنان دارند. حل بسیاری از مسائل روزمره دانشجویان که در فضای مستقل از خانواده به دنبال تحصیل علم و معرفت هستند از طریق والدین و ارتباط و تعامل مناسب با آنان امکان‌پذیر است.

معظمی اضافه کرد: همچنین از اهداف تشکیل این کمیته می‌توان به تصمیم سازی برای شورای فرهنگی، برقراری ارتباط دو جانبه بین ارکان دانشگاه با خانواده دانشگاهیان؛ ارتقای سطح همگرایی فرهنگی و اجتماعی میان خانواده استادان، کارکنان و دانشجویان و افزایش تعامل و همدلی با یکدیگر؛ آشنا کردن خانواده دانشجویان با ضوابط، شرایط و مقررات دانشگاه؛ شناسایی خانواده‌های صاحب‌نظر، علاقه‌مند، کارآمد و ایده پرداز و استفاده از نظرات سازنده آنان در رشد و اعتلای برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد.

وی ادامه داد: تبیین، نهادینه‌سازی و تسهیل ازدواج‌های آسان دانشجویان در میان خانواده دانشجویان با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه با محورنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بهره‌گیری از ظرفیت خانواده‌های همیار و داوطلب در یاری‌رسانی به دانشگاه‌ها و همچنین استفاده از این ظرفیت برای کمک به دانشجویان آسیب‌پذیر از دیگر اهداف تشکیل این کمیته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد بیان کرد: اطلاع یافتن خانواده‌ها از وضعیت آموزشی، روانی و رفاهی فرزندان در دوران دانشجویی و ارتباط آنان با برنامه ریزان و مسئولان دانشگاه می‌تواند موجب ارتقای سطح فکری و اخلاقی این قشر و جبران کاستی‌ها و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شود. علاوه بر این، ارتباط مناسب با خانواده‌های استادان و کارکنان سبب تعالی و پویایی مجموعه دانشگاه و خانواده می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر