صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر ارتباطات مطرح کرد؛

افزایش تعداد سایت‌‌های نسل پنجم با توسعه فیبر نوری در کشور

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکار‌ها برای توسعه نسل پنجم در کشور آماده خواهیم شد.
کد خبر : 875972

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه همایش ملی ارتباطات نسل پنجم در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر نزدیک به ۸۷ درصد مناطق شهری به اینترنت ۴ G  و ۴.۵ G و نزدیک به ۹۴ درصد روستا‌ها به نسل چهارم و نسل سوم دسترسی دارند.

وی درخصوص پیشرفت کم ارتباطات نسل پنجم در کشور توضیح داد: نسل پنجم به دلایل مختلف آن طور که باید توسعه نیافته است، یکی از دلایل این است که تامین تجهیزات برای اپراتور‌ها کمی با مشکل روبرو بود. همچنین زیرساخت کشور برای استفاده از ارتباطات نسل پنجم آماده نبوده است چرا که بی‌تی‌اس‌های نسل پنجم حتما باید از طریق فیبرنوری متصل شوند و با اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها برای توسعه نسل پنجم در کشور آماده خواهیم شد.

عیسی زارع‌ پور با اشاره به برنامه ریزی وزارت ارتباطات برای فراهم کردن پوشش ۱۰ درصدی نسل پنجم تا پایان دولت توضیح داد: بخشی از شبکه مادر مخابراتی در اختیار وزارتخانه ایت که ما با اعتبارات دولتی در حال توسعه آن هستیم تا ظرفیت آن نسبت به ابتدای دولت ۳ برابر شود. بخشی از شبکه در دست بخش خصوصی است که باید با ارائه مشوق‌های لازم امکان سرمایه‌گذاری اپراتور‌ها را فراهم کنیم. ما در تلاش هستیم یک مدل اقتصادی ارائه کنیم که سرمایه‌گذاری اپراتور‌ها صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی درخصوص فراهم کردن زیرساخت های مورد نیاز توسعه نسل پنجم ارتباطات گفت: چند محدوده فرکانسی که برای نسل پنجم فرکانس‌های طلایی محسوب می‌شود یکی از این فرکانس‌ها ۳۷۰۰ یا ۳۸۰۰ که در کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات تصویب شده و در آستانه واگذاری قرار دارد  و به زودی در اختیار اپراتور‌ها قرار خواهد گرفت. همچنین در حال مذاکره هستیم تا محدوده‌های فرکانسی که در اختیار بعضی از دستگاهاست در دسترس اپراتور‌ها قرار بگیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر