صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دکتر طهرانچی: غرب برای حکمرانی هیچ رودربایستی با مردم جهان ندارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حقوق بشر و نظام سلطه به تقابل با هم نشسته‌اند، روزگاری حقوق بشر شعار نظام سلطه بود، اما امروزه در حال مشاهده جنگ غرب هستیم و غرب برای حکمرانی هیچ رودربایستی با مردم جهان ندارد. 
کد خبر : 875065

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد هم گرا اولین نشست سالیانه جانشین خواهران بسیج دانشگاه های آزاد کشور که امروز سه شنبه ۲ آبان در واحد تهران مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: امروزه آنچه به عنوان حقوق بشر و نظام سلطه در حال رخ دادن است جلوه عجیبی از جهان را به نمایش گذاشته است. 

وی افزود: حقوق بشر و نظام سلطه به تقابل با هم نشسته اند، روزگاری حقوق بشر شعار نظام سلطه بود، اما امروزه در حال مشاهده جنگ غرب هستیم و غرب برای حکمرانی هیچ رودربایستی با مردم جهان ندارد. 

دکتر طهرانچی تصریح کرد: به عنوان کسی که دوره تحول دانشگاه آزاد اسلامی را عهده دار هستم لازم است بگویم که جامعه اسلامی پس از انقلاب اسلامی مراتبی را سپری کرد و اکنون نردبانی را در حال طی کردن است و پله هایی را در حال عبور دارد، در این پله ها مردمانی ادعا کرده اند رها نشده اند و توسط خداوند رب العالمین در حال امتحان هستند. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مردم مدعی شده اند که پس از ۲۵۰۰ سال نظام شاهنشاهی را نمی خواهیم؛ بر همین اساس از مسیر فلاح به سمت حیات طیبه حال حرکت و با رای بالا نظام جمهوری اسلامی را انتخاب کردند. 

دکتر طهرانچی گفت: شبکه ای تشکیل شده که راس آن حضرت امام و نقطه کنشگر آن مسجد بود، در این زمینه مردم همگرا خیلی سریع توانستند جلوی جنگ را بگیرند. 

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رکن اصلی از توسعه سیاسی بنیان گذاشته شد

دکتر طهرانچی گفت: یک دهه چالشی تحت عنوان جان یا ایمان پیش آمد، در همین ایام اینگونه نبود که همه به جبهه بروند، عده ای بوی جنگ نگرفتند و به دنبال احتکار و فیلم های ویدیویی بودند؛ بنابراین جریان رفاه طلب و جاه طلب به وجود آمد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: جنگ تمام شد و عده ای از خواص بر صراط نماندند و مردم به آنها رجوع کردند، در این خصوص دو خط از جمله عدالت و توسعه به وجود آمد؛ این چالش ها ۸ سال طول کشید.  

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رکن اصلی از توسعه سیاسی بنیان گذاشته شد. دانشگاه اجتماعی قصد داشت رنگ و لعاب توسعه را در مفهوم تئوریک در جای جای شهرها گسترش دهد. 

دکتر طهرانچی اضافه کرد: تعارض بین آزادی و جمهوری اسلامی ایران مباحث آن ایام بود و قصد داشتند بین جمهوریت و اسلامیت فاصله بیندازند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» چالشی تحت دیکتاتوری خواص و برتری رأی شهری به وجود آمد و در حال حاضر از آن هم گذر کرده ایم. 

دکتر طهرانچی افزود: در سال ۵۷ تا ۶۸ از معمار انقلاب ندا برآورد که یکی از دو قطب در حال فروپاشی است و باید به دل نظام سرمایه گذاری نرویم‌. به صراحت کمونیسم به زباله دان تاریخ رفت. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در سال ۱۹۸۹ تئوری جهانی سازی مطرح شد و یک انقلاب اسلامی در جمهوری اسلامی رخ داد. آمریکایی ها با اتفاق برج های دو قلو و احساس اینکه این بار باید جمهوری اسلامی از بین برود، طالبان را برآوردند و از دو سمت افغانستان و عراق به ایران حمله کردند؛ اما با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی بر خلاف تحریک آن هایی که خود جزئی از جریان مقابل بودند، ایران قویتر شد. 

دکتر طهرانچی تاکید کرد: در این قوت خیز اول علمی نقش آفرین دانشجویانی مثل شهریاری بود که در ایران درس خواندند و سر از آزمایشگاه‌های جهان درآوردند، از این دست دانشجویان در ایران کم نداریم.

وی گفت: اتفاقاتی از جمله جنگ سرد و نماد هسته ای و فضایی رخ داد که ایران بر هر ۲ نماد فائق آمد. انقلاب اسلامی جوهره بود.

دکتر طهرانچی بیان کرد: دنیا در سال ۲۰۰۱ در علم سمت و سوی جدید گرفت و در این قرن خیز اول علمی ایران انفاق افتاد و محور دانشگاه توسعه شد‌، به حدی که پیشرفت ها به چشم آمدند و در سال ۲۰۰۵ کسانی را فرستادند تا ببینند در ایران چه خبر است. 

وی ادامه داد: فردی که برای جاسوسی به ایران فرستادند، نوشت که مرجعیت علمی در ایران در حال بازسازی است، مگر اینکه اغتشاشات سیاسی جلوی آن را بگیرد‌ و در سال ۱۳۸۸ اغتشاش سیاسی با برنامه ریزی رخ داد. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه یکی از کنشگران فعال در عرصه اغتشاشات است. وزیر خارجه ایالت متحده می گوید که می خواهیم به گونه ای عمل کنیم که ریشه مقابله نان و ایران درست کنیم و تقابل نان و ایران رخ داد و باز هم از این موارد گذشتیم. 

دکتر طهرانچی افزود: در سال ۱۴۰۱، این بار آنانی که شعارشان جانم فدای ایران بود شعار ایرانستان داشتند، یعنی از ایران یکپارچه عبور کردند و چالشان را به عنصر سازنده کشور کشاندند، یعنی توجه به سمت دختران و جوانان ایران کشانده شد.

وی گفت: آنها ریشه را در مادرهای آینده یافتند. سال ۱۴۰۲ شعار مردم از جانم فدای ایران به زن، زندگی، آزادی تغییر یافت که مخاطبان آنها دختران جوان، حجاب و عفاف، سیک زندگی و زندگی فردی بود و اینها شعارهایی بودند که نتیجه اش را در کوچه و خیابان ها می بینیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: القای یأس در بین جوانان از دیگر چالش های حال حاضر است، این ملت تا زمانی که پر فروغ باشد، پیروز است، بدون شک مقاومت غزه مرهون ۴۰ سال روز قدس است که به اذن مقام معظم رهبری راه افتاد. 

 

دکتر طهرانچی تاکید کرد: ماهایی که فرمان امام را شنیدیم باور نمی کردیم که مردم غزه فرماندهان سپاه را در خود سرزمین صهیونیستی اسیر کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر