آموزش جوانان نیجریه برای استفاده از هوش مصنوعی در حل مشکلات
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دولت نیجریه به ۲۷۸۵ جوان مهارتهای ساخت راهحلهای هوش مصنوعی را برای یک سال آموزش داده است.
این برنامه آموزشی توسط برنامه آموزش توسعهدهندگان هوش مصنوعی، آژانس توسعه فناوری اطلاعات ملی (NITDA) و مرکز ملی هوش مصنوعی و رباتیک (NCAIR) حمایت میشود.
«کاشیفو اینووا»، مدیرکل آژانس توسعه فناوری اطلاعات ملی نیجریه گفت: با شروع این کار به این فکر کردیم که چگونه میتوانیم اکوسیستمی بسازیم که از هوش مصنوعی پشتیبانی کند. پس از یک سال به ۲۷۸۵ جوان نیجریهای آموزش دادهایم. برخی از کارآموزان مشاغلی را در کشور و برخی در ایالاتمتحده به دست آوردهاند، درحالیکه برخی شروع به ساخت راهحلهای خود درزمینهٔ مراقبتهای بهداشتی، کشاورزی و ... کردهاند.
به گفته وی دولت نیجریه از قبل روشهایی را برای تدوین خطمشی ملی هوش مصنوعی در نظر گرفته بود و از کارآموزان خواست از این فرصت استفاده کنند تا بخشی از فرآیند تدوین قوانین باشند.
مدیرکل آژانس توسعه فناوری اطلاعات ملی نیجریه گفت: ما نمیخواهیم سیاست را بهصورت مجزا تدوین کنیم، بلکه میخواهیم با تأثیرگذارانی مانند شما، سیاست را ایجاد کنیم.
اینووا مشارکت ضعیف زنان در این برنامه را محکوم کرد و تأکید کرد که زنان تنها حدود ۱۵ درصد از کل شرکتکنندگان را تشکیل میدهند. هوش مصنوعی یک فناوری مهندسی اجتماعی است که در آن ما میتوانیم برای خود دستگاهها راهحلهایی بسازیم و اگر زنان نمایندگی نداشته باشند، سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند تصمیمگیری کنند که آنها را حذف کند. ما نمیخواهیم کسی کنار گذاشته شود، ما میخواهیم فراگیر بودن را تضمین کنیم.
مدیرکل آژانس توسعه فناوری اطلاعات ملی گفت که مهم است نیجریهایها بخشی از فرآیند توسعه هوش مصنوعی شوند تا اطمینان یابند که این اکوسیستم قابل کنترل است. ترس در مورد ساختن سیستمی است که ما نمیتوانیم کنترل کنیم. به همین دلیل است که ما به شهروندان خود آموزش میدهیم، ما این مرکز را تأسیس کردیم تا که مردم بتوانند بخشی از آن باشند.
اینووا توضیح داد که افراد هنگام توسعه این فناوری در صندلی عقب نخواهند نشست، زیرا زمانی که آن را توسعه دهیم، هوش مصنوعی ابزاری خواهد بود که میتواند بهطورکلی بهرهوری را افزایش دهد. این برنامه خوب عمل کرده است، ازاینرو در حال گسترش آن به سایر نقاط کشور هستیم.
انتهای پیام/