ارائه ۶ محصول هوش مصنوعی دانشگاه آزاد شیراز در عصر امید البرز
حامد آگاهی مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در حاشیه چهارمین رویداد ملی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: مرکز رشد این واحد دانشگاهی به تازگی توانسته به سطح یک ارتقا یابد و اکنون ۴۰ شرکت با عنوان هسته، واحدهای فناور و هشت شرکت دانشبنیان در این مرکز رشد مستقر هستند.
وی با اشاره به اینکه ۶ محصول در حوزه هوش مصنوعی توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در این رویداد ارائه شد، عنوان کرد: یکی از محصولات ارائهشده در این رویداد در حوزه هوشمندسازی کشاورزی و گلخانهها بوده که با قرار دادن تجهیزات به صاحبان گلخانه و کشاورزان کمک میکند تا بتوانند از راه دور محصولات خود را مدیریت کنند. محصول دیگر در حوزه سلامت است که با تجهیز آمبولانسها در مواقع رخ دادن حادثه بهویژه در تصادفات که تعداد مجروحان بالاست اطلاعات بیماران را جمعآوری و به مرکز ارسال کرده تا بر اساس شدت آسیبی که به مصدومان رسیده آنان را برای درمان اولویتبندی کنند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز اضافه کرد: «بیم» محصول دیگر ارائهشده به این رویداد بوده که بحث مدیریت هوشمند ساختمان را انجام میدهد تا بر اساس آن ساختمانهای هوشمند را طراحی و مدیریت کنیم. محصول دیگر دوقلوهای دیجیتال هستند که برای حل مشکلات صنعتگران محیط پالایشگاه یا پتروشیمی را شبیهسازی میکند.
آگاهی ادامه داد: محصول دیگر ارائه شده اپلیکیشنی با عنوان«نخوابید» است که مبتنی بر پردازش تصویر و با دریافت اطلاعات و مشاهده عملکرد رانندگان خودرو بهویژه رانندگان خودروهای سنگین در صورتی که آنان دچار خوابآلودگی شوند اطلاعات هشداری به فرد و مرکز ارسال میشود. مصورسازی خطوط انتقال ملی نفت یکی دیگر از محصولات ارائه شده توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز به چهارمین رویداد ملی عصر امید بوده که براساسس اطلاعات جیپیاس و اطلاعات موجود مسیر قرار گیری خطوط انتقال نفت را مشخص میکند.
به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانشبنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.
همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاوردهای نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشستها و کارگاههای تخصصی با محور چالشهای علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار شد.
انتهای پیام/