صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بومی‌سازی سامانه هوشمند کنترل تردد خودرو با قابلیت پایش ۲۴ ساعته

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی و تولید یک سامانه کنترل تردد خودرو هوشمند شده که به صورت ۲۴ ساعته کار می‌کند و دیگر نیازی به وجود حراست فیزیکی ندارد.
کد خبر : 872364
کیوان دوستکام، عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و یک شرکت دانش‌بنیان حاضر در رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیا» که ۲۲ تا ۲۵ مهرماه در کرج برگزار می‌شود، در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره محصولی که ارائه کرده‌اند، گفت: یکی از محصولات شرکت ما که در این رویداد ملی عرضه می‌کنیم، سامانه هوشمند تردد خودرو است.
 
وی درباره کارایی این محصول دانش‌بنیان اظهار کرد:‌ سامانه پلاک‌خوان خودرو یا سامانه کنترل تردد خودرو «دژپل» جلوی درب پارکینگ‌ها قرار می‌گیرد و به ثبت و ضبط عبور و مرور خودروها می‌پردازد. در زمان تردد خودروها به صورت هوشمند درب برای وسایل نقلیه‌ای که مجوز داشته باشند باز و بسته می‌شود و دیگر نیاز به نیروی حراست فیزیکی نیست. این سامانه به صورت اتوماتیک و ۲۴ ساعته کار می‌کند. سامانه کنترل تردد خودرو در شهرداری‌ها، چهارراه‌ها و ... کاربرد دارد. همچنین برای ثبت و ضبط آمارگیری می‌توان از آن استفاده کرد و اگر خودرویی چراغ قرمز را رد کند، این سامانه در لحظه عکس می‌گیرد و جریمه ثبت خواهد شد.
 
دوستکام درباره مزیت این خدمت در مقایسه با نمونه‌های داخلی و خارجی بیان کرد: سامانه کنترل تردد خودرو «دژپل» از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند که باعث شده با سخت‌افزارهای بسیار ارزان کار کند و برای استفاده از این سامانه باید روی یک سیستم کامپیوتری نصب شود. نمونه‌هایی که در بازار موجود هست، معمولا از کارت‌های گرافیک برای پردازش استفاده می‌کنند که به رم بالایی نیاز دارد و معمولا سرور آن گران تمام می‌‌شود ولی ما به‌عنوان تولیدکننده این سامانه را به صورت ساده طراحی کردیم که به سرعت و دقت نمونه‌های دیگر هستند، اما با سخت‌افزار بسیار ارزان کار می‌کند. این محصول نیاز به دوربین خاص ندارد، حتی با ماژول‌های ارزان قیمت می‌توان از آن بهره برد. بنا به سفارش مشتری هم می‌توان قابلیت‌های متنوعی به آن اضافه کرد.

به گزارش آنا، رویداد ملی عصر امید «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» در قالب ۱۵ کمیته تخصصی و با حضور ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان از ۲۲ تا ۲۵ مهر جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

همراه با این رویداد، نخستین کنفرانس ملی پژوهش و نوآوری در هوش مصنوعی، نمایشگاه دستاورد‌های نوین در هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی با محوریت چالش‌های علمی در حوزه هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر