صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۲ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲

امام جمعه زابل: غرب تفکر سکولار را در دانشجویان نهادینه می‌کند

حجت‌الاسلام مجتبی عزیزی جایگاه و نقش علوم انسانی و فلسفه را در دانشگاه‌ها و مراکز علمی غربی انحصاری دانست و بیان کرد: دانشگاه‌های غرب تفکر سکولار را در دانشجویان خود نهادینه می‌کنند.
کد خبر : 872068

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام مجتبی عزیزی امام جمعه زابل با حضور در جمع استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با اشاره به منزلت و جایگاه زن در اسلام اظهار کرد: در نظام ارزشی اسلام، خانواده از قداست خاصی برخوردار است که مدیریت داخلی این واحد کوچک اجتماعی و نهاد مقدس را زنان بر عهده دارند و در سایه تلاش آنان مشکلاتی همانند احساس بی‌هویتی، ناامنی اجتماعی و کمبود‌های عاطفی برای اعضای خانواده به وجود نمی‌آید.

وی با تبیین جایگاه زن در خانواده و نگاه سکولاریسم و جوامع غربی به مقوله زن و تفاوت آن با جایگاه متعالی آن در اسلام با اشاره به تغییر در مفاهیم خدا، حیات و انسان به موازات انقلاب‌های علمی افزود: دگرگونی این مفاهیم باعث تعریف اخلاق‌های جدید شد که عنصر مشترک آن فقدان معنویت و مهم‌ترین راه رواج این تفکر، هدف قرار دادن بنیان خانواده است.

امام جمعه زابل، جایگاه و نقش علوم انسانی و فلسفه را در دانشگاه‌ها و مراکز علمی غربی را تقریباً انحصاری دانست که دانشجویان خارجی کمتر اجازه ورود به این رشته‌ها را دارند و بیان کرد: دانشگاه‌های غربی تفکر سکولار را در دانشجویان خود نهادینه می‌کنند، سکولار الگویی از حیات را ارائه می‌دهد که طبق آن، ارتباط انسان‌ها با یکدیگر بر اساس جلب منفعت شخصی رقم می‌خورد.

عزیزی گفت: نزاع سکولاریسم با پایگاه زندگی بشر، یعنی خانواده از ایجاد انحراف در فلسفه وجودی خانواده آغاز می‌شود و با تغییر جهت در اهداف تأسیس آن تا تغییر محتوایی در وظایف، رفتار و تکلیف اعضای خانواده پیش می‌رود تا انسان‌ها را به جدا زیستن از یکدیگر و زوج‌ها را به جدا شدن و زنان را به استقلال اقتصادی و عاطفی مجاب کند.

وی با اشاره به استفاده ابزاری جوامع غربی از زنان عنوان کرد: اسلام رعایت حرمت و احترام زن را در جامعه لازم شمرده و حضور اجتماعی و نظارت بر اعمال و رفتار جامعه اسلامی یا همان امر به معروف و نهی از منکر را به‌عنوان حق و وظیفه زنان نیز معرفی می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر