صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
آینده جهان با هوش مصنوعی (۵۹)؛

هوش مصنوعی فضانوردان را در مأموریت‌های طولانی همراهی می‌کند

مأموریت‌های فضایی عمیق فضانوردان را با چالش‌های بسیار روانی مواجه می‌کند و قرار است به منظور در امان ماندن آن‌ها هوش مصنوعی همسفر فضانوردان شود.
کد خبر : 871940

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، مأموریت‌های فضایی عمیق سلامت روان فضانوردان را با خطر مواجه می‌کند؛ چالش‌های سلامت روان در سفر‌های فضایی، به اندازه مسائل سلامت جسمانی اهمیت دارند و نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت.

به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی فضا وبسایت خبری اسپیس وضعیت فعلی هوش مصنوعی و تأثیر آن بر اخترشناسی و اکتشافات فضایی را بررسی کرده است.

به طور کلی، مأموریت‌های فضایی عمیق مانند سفر‌های بشر به سیارات خارج از منظومه شمسی، تیم‌های فضانوردی را با چالش‌های جدید و بزرگی را در زمینه سلامت عقلی و روانی مواجه می‌کند. فضاپیما‌هایی وه دور از زمین برای مدت زمان طولانی به سر می‌برند، ممکن است برای سلامت عقلی و روانی فضانوردان مخاطره‌آمیز باشند.

یکی از راه‌حل‌های مطرح شده برای کمک به حفظ سلامت عقلی فضانوردان در مأموریت‌های عمیق، استفاده از همراهان هوش مصنوعی است. این همراهان هوش مصنوعی به عنوان شرکت‌کنندگان مجازی برای فضانوردان عمل می‌کنند و از طریق الگوریتم‌های پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی قادر به ارائه حمایت روحی و روانی به آن‌ها هستند.

مزایای استفاده از همراهان هوش مصنوعی در سفر‌های فضایی عمیق بسیار متنوع است. برخی از مزایا عبارتند از:

۱. حفظ سلامت روانی و عقلی: همراهان هوش مصنوعی با ارائه پشتیبانی روانی و حضور مجازی در زمان‌های تنهایی و استراحت فضانوردان می‌توانند به آن‌ها کمک می‌کنند.

۲. بحران پزشکی: در صورت بروز هرگونه بحران پزشکی، همراهان هوش مصنوعی می‌توانند خود عامل اختلال را تشخیص دهند و به فضانوردان راهنمایی‌های مربوط به مراقبت‌های بهداشتی و درمانی را ارائه دهند.

۳. ارتباط انسانی: همراهان هوش مصنوعی می‌توانند به عنوان مرجعی برای روابط اجتماعی فضانوردان عمل کنند و به آن‌ها در ایجاد و نگهداری ارتباط با خانواده و دوستان کمک کنند.

۴. رفع خستگی روانی: سفر‌های عمیق فضایی ممکن است کاهش هیجانات و شادی فضانوردان را به همراه داشته باشند. در این مواقع، همراهان هوش مصنوعی می‌توانند با ارائه تمرینات روحی و روانشناختی، به حفظ سلامت روانی آن‌ها کمک کنند.

 همراهان هوش مصنوعی می‌توانند در ارتباط با مأموریت‌های فضایی عمیق به عنوان یک ابزار کمک‌کننده در حفظ سلامت عقلی و روانی فضانوردان ظاهر شوند و با ادغام هوش مصنوعی و فعالیت‌های فضانوردان می‌توان به ایجاد وظایف خاص برای آن‌ها و تنظیمات یکپارچه میان هوش مصنوعی و فضانوردان پرداخت.

انتهای پیام/

ارسال نظر