آقامحمدی: پژوهش حتماً در کنار صنعت نان لازم است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام روز جمعه در نشست هماندیشی جشنواره ملی نان کرمان افزود: کشور ما در حوزه نان سابقه تاریخی دارد، هرچند صنعت نان در طول سالهای گذشته دچار ضایعه شده و برای بازگشت آن به حالت اول باید همفکری داشته باشیم و برگزاری نشستهای هماندیشی در این زمینه بسیار مؤثر است.
او تأکید کرد: نان نیاز پایه و مورد احتیاج همگان است و باید کمکم برای این مهم نقشه راه تهیه کنیم و نان قابل حذف نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: برخی افراد خواستند وضعیت نان را بهبود دهند و آن را تبدیل کردند که اشتباه بود و باید بهتدریج به سمت بهبود وضعیت نان برویم.
او ادامه داد: نان پایه بسیاری از غذاها است و کسانی که در این جشنواره جمع شدند، دغدغه سلامت، تغذیه مناسب و خوشمزه برایشان مهم است.
آقامحمدی بیان کرد: باید در گام اول سازماندهی برای نانوایان تلاش و برای آنها دوره آموزش برگزار کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: ما ۶۸ نوع نان در کشور داریم که باید آنها را معرفی کنیم و جزئیات هر کدام را مشخص و به مصرفکننده بشناسانیم.
او تصریح کرد: در حال حاضر شهرهای مختلفی مانند شهر لوازمخانگی یا فرش شکلگرفته و ما میتوانیم شهر نان داشته باشیم که پخت نانهای مختلف در آنجا انجام شود.
آقامحمدی گفت: پژوهشکدههای نان برای سلامت تغذیه و مشخص کردن مواد افزودنی حتماً در کنار صنعت نان لازم تا برخی بیماریهای ناشی از پخت مصرف نان غیرسالم مشخص شود.
او ادامه دهد: همانطور که پژوهشکدهها در آبوهوا و غیره فعالیت دارند در نان هم میتوان فعال باشد و از این ظرفیت برای پژوهشهای لازم نیز استفاده شود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: برای تبلیغات نان هم باید فکری شود و لازم است مرکز و ستادی ایجاد شود تا تبلیغات نان در آنجا به خوبی اطلاعرسانی شود.
انتهای پیام/