صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بازار انحصاری تولید تراشه‌ برای هوش مصنوعی شکسته می‌شود

«اوپن‌ ای‌آی» در حال بررسی ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی خود است و تا جایی پیش رفته است که یک هدف خرید بالقوه را ارزیابی می‌کند.
کد خبر : 871729

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، طبق گفته افرادی که با برنامه‌های «اوپن ای‌آی» آشنا هستند، این شرکت در حال بررسی ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی خود است و تا جایی پیش رفته است که یک هدف خرید بالقوه را ارزیابی می‌کند.

بر اساس اعلام منابع آگاه این شرکت هنوز تصمیم به ادامه کار نگرفته است. با این حال، از سال گذشته گزینه‌های مختلفی برای حل کمبود تراشه‌های هوش مصنوعی گران‌قیمت که اوپن ای‌آی به آن‌ها متکی است، مورد بحث قرار گرفت.

این گزینه‌ها شامل ساخت تراشه هوش مصنوعی خود، همکاری نزدیک‌تر با سایر سازندگان از جمله انویدیا و همچنین تنوع بخشیدن به تأمین‌کنندگان آن فراتر از انویدیا بوده است.

سم آلتمن، مدیرعامل این شرکت، دستیابی به تراشه‌های هوش مصنوعی بیشتر را در اولویت این شرکت قرار داده است. او به صورت عمومی از کمبود واحد‌های پردازش گرافیکی شکایت کرده است؛ بازاری که تحت سلطه انویدیا است و بیش از ۸۰ درصد بازار جهانی تراشه‌های مناسب برای اجرای اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی را در اختیار دارد.

تلاش برای دستیابی به تراشه‌های بیشتر با دو نگرانی عمده‌ای که آلتمن شناسایی کرده روبرو است: کمبود پردازنده‌های پیشرفته که قدرت نرم‌افزار اوپن ای‌آی را تأمین می‌کنند و دیگری هزینه‌های چشم‌گیر مربوط به اجرای سخت‌افزار لازم برای قدرت بخشیدن به محصولات.

از سال ۲۰۲۰، اوپن ای‌آی فناوری‌های هوش مصنوعی تولیدی خود را روی ابرکامپیوتر عظیمی توسعه داده است که توسط مایکروسافت، یکی از بزرگ‌ترین حامیان آن، ساخته شده است و از ۱۰ هزار واحد پردازش گرافیکی (GPU) انویدیا استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر