صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ضرورت ایجاد بخش تحقیق و توسعه در حوزه‌ هوش مصنوعی

یک فعال عرصه هوش مصنوعی گفت: اغلب سازمان‌ها و کارخانه‌ها در حوزه هوش مصنوعی بیشتر به فکر چگونگی استفاده از آن هستند و به تحقیق نمی‌پردازند درصورتی‌که تحقیق و توسعه در این حوزه الزامی است.
کد خبر : 871009

 شهاب البحری فعال عرصه هوش مصنوعی در حاشیه رویداد جایزه مصطفی با تاکید بر اینکه استفاده قابل اعتماد از هوش مصنوعی در دنیای امروز الزامی است  به خبرنگار علم و فناوری آنا گفت: در دنیای امروز با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، بسیار مهم است که از موضوعات مربوط به آن بصورت قابل اعتماد بهره ببریم.

وی اظهار کرد: اعتماد استفاده‌کنندگان می‌تواند بخش مهمی از هرگونه تلفیق موفقیت‌آمیز این تکنولوژی در دنیای تکنولوژی مدرن امروز باشد.

البحری با اشاره به نقش فزاینده هوش مصنوعی در علوم مختلف افزود: استفاده از هوش مصنوعی تنها هوش آن و استفاده از آن نیست؛ بلکه باید قابل اطمینان باشد. موضوع هوش مصنوعی در بسیاری از حیطه‌ها مثل صنعت، تکنولوژی و درمان قابل استفاده است؛ اما بیشتر سازمان‌ها و کارخانه‌ها درباره هوش مصنوعی بیشتر به فکر چگونگی استفاده از آن هستند و به تحقیق درارتباط با هوش مصنوعی نمی‌پردازند.

این دانشمند حوزه هوش مصنوعی با تاکید بر لزوم ایجاد بخش مجزا جهت تحقیق در حوزه هوش مصنوعی در کارخانه‌ها تصریح کرد: ایجاد بخش مجزا برای تحقیق و توسعه هوش مصنوعی در کارخانجات امری ضروری است. اینکه بتوان استفاده از هوش مصنوعی را در سطوح آزمایشی و تحقیقاتی ترکیب کرد، در دنیای امروز بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: تجربه تحقیقات هوش مصنوعی می‌گوید اعتماد صد درصد به اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی ازجمله چت جی پی تی وجود ندارد. اعتماد در تصمیم‌گیری و استفاده از هوش مصنوعی باید با یکدیگر ترکیب شود.

شهاب البحری گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که اجزای زیادی باید وارد هوش مصنوعی شود تا درصد قابل اعتماد بودن این تکنولوژی را افزایش دهد، همچنین باید بتوان از تاثیرات جانبی هوش مصنوعی و مضرات فیزیکی و ذهنی آن دوری کرد.

وی تاکید کرد: استفاده از هوش مصنوعی باید براساس هوش نخبه‌ای، تحقیق و توسعه بوده و تجربه و اطلاعات دقیقی براساس آن به‌وجود بیاید.

انتهای پیام/

ارسال نظر