صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۲۲ ماهواره استارلینک به فضا رفت/ استقرار ۴۷۰۰ ماهواره اینترنتی در مدار زمین

موشک فالکون ۹ شرکت فضایی اسپیس ایکس، ۲۲ ماهواره استارلینک را در هفدهمین پرواز رکوردشکن خود به مدار زمین پرتاب کرد.
کد خبر : 869067

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، موشک  فالکون ۹ شرکت فضایی اسپیس ایکس، ۲۲ ماهواره استارلینک را در هفدهمین پرواز رکوردشکن خود به مدار زمین پرتاب کرد.

این شرکت به تازگی رکورد استفاده مجدد از موشک خود را افزایش داده است و موشک فالکون ۹ رکورد تازه‌ای از استفاده مجدد را ثبت کرد.

فالکون ۹ روز سه‌شنبه ساعت ۲۳:۳۸ به وقت منطقه زمانی شرقی (۸.۷ صبح به وقت تهران) از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا بلند شد و۲۲ ماهواره اینترنتی استارلینک اسپیس‌ایکس را به سمت مدار کم‌ارتفاع زمین حمل کرد.

موشک فالکون۹ دارای دو بخش مجزاست که قسمت اول آن موسوم به «فرست استیج» (First Stage) قابلیت فرود دارد و این بار هم این بخش از موشک با موفقیت در نقطه تعیین شده فرود آمد.

نخستین مرحله موشک ۸.۵ دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین شرکت اسپیس‌ایکس در اقیانوس اطلس فرود آمد.

طبق توضیحات مأموریت اسپیس ایکس، این هفدهمین پرتاب و فرود برای نخستین مرحله موشک فالکون۹ بود که در نوع خود این ارقام بی‌سابقه هستند. 

ماهواره‌های اینترنتی استارلینک، ۶۲.۵ دقیقه پس از پرتاب طبق برنامه از مرحله بالایی فالکون ۹ در مدار تعیین شده مستقر شدند.

پرتاب سه‌شنبه شب رکورد دیگری را نیز افزایش داد؛ این شصت و پنجمین مأموریت مداری سال شرکت فضایی اسپیس ایکس بود. امتیاز قبلی این شرکت، ۶۱ پرتاب فضایی در سال گذشته میلادی بوده است.

بیشتر پرتاب‌های اسپیس ایکس امسال به ساخت ابرمنظومه استارلینک اختصاص یافته است که در حال حاضر از بیش از چهار هزار و هفتصد ماهواره عملیاتی تشکیل شده است. از آنجایی که این شرکت فضایی مجوز حمل ۱۲ هزار فروند استارلینک را دارد و برای ۳۰ هزار ماهواره اینترنتی دیگر درخواست تأیید کرده، تعداد پرتاب‌ها باید برای مدتی طولانی به رشد خود ادامه دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر