صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۱ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲

باید در مرجعیت علمی به اولویت‌های سرزمینی نیز توجه شود

مدیرکل پژوهشی وزارت علوم گفت: مقاله عنوانی برای روش تحقیق است و بدون آن نمی‌توانیم به مرجعیت برسیم همچنین باید به اولویت‌های سرزمینی توجه کنیم که از این موضوع غفلت کرده‌ایم و اگر با نیاز‌های بومی جلو می‌رفتیم شاید موفق‌تر بودیم.
کد خبر : 867469

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نژاد ابراهیمی مدیرکل پژوهشی وزارت علوم در نخستین نشست تخصصی مرجعیت علمی و مرجعیت فناوری؛ از ایده تا عمل اظهار کرد: مأموریت گرایی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها را به رسمیت نمی‌شناسند و این موضوع یکی از معضلات وزارت علوم است و برای شهره شدن دانشگاه‌ها در تلاش هستیم. 

او افزود: باید به اولویت‌های سرزمینی توجه کنیم که از این موضوع غفلت کرده‌ایم و اگر با نیاز‌های بومی جلو می‌رفتیم شاید موفق‌تر بودیم. 

نژاد ابراهیمی تصریح کرد: مقاله عنوانی برای روش تحقیق است و بدون آن نمی‌توانیم به مرجعیت برسیم؛ چرا که کمک‌کننده است و روی مقالات سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم و ۱ میلیارد دلار بودجه داریم و ۸۰ هزار مقاله در اسکوپوس منتشر کرده‌ایم؛ پس بیشترین بازده را در آموزش عالی داشته‌ایم. 

مدیرکل پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: با کمترین سرمایه‌گذاری بیشترین بازدهی را داشته‌ایم هر چند نیروی‌های انسانی را یا صادر می‌کنیم یا فراری می‌دهیم و حقوق کم اعضای هیئت‌علمی نیز موجب کاهش انگیزه فعالیت‌های علمی می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر