صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۱ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲
دایرةالمعارف دانش‌بنیان‌ها ۴؛

شرکت دانش‌بنیان نوپا چیست؟

شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا به شرکت‌هایی گفته می‌شود که تازه تاسیس بوده و معمولا به صورت ایده محور و استارت‌آپ فعالیت خود را آغاز می‌‌کنند.
کد خبر : 867212

به گزارش خبرنگار علم وفناوری آنا، در ادبیات اکوسیستم فناوری و نوآوری، کلمات شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا شنیده می شود که لازم است تعریف آنرا بدانیم.
 
شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا، به شرکت‌هایی گفته می شوند که تازه تاسیس بوده ومعمولا به صورت ایده محور و استارت‌آپ فعالیت خود را آغاز می‌‌کنند.

گفته می‌شود که این شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا هنوز دستاوردی از لحاظ مالی برای خود ندارد. این نوع شرکت‌ها باید نمونه آزمایشگاهی از محصول خود را برای تولید انبوه آن داشته باشند.
 
شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا، اغلب از 3 الی 4 نفر که افراد آکادمیک و نوپا هستند تشکیل شده و بصورت پاره وقت فعالیت‌های شرکت را پیش می‌برند.

این شرکت‌های دانش‌بنیان اولین سطح از شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که به تازگی پا به عرصه صنعت گذاشتند و نیازمند حمایت بیشتری جهت تجاری سازی محصولات و خدمات خود دارند.
 
شرکت دانش‌بنیان نوپا، به دو دسته نوع یک و نوع دو تقسیم می شوند.

شرکت دانش‌بنیان نوپای نوع یک به مجموعه شرکت‌هایی گفته می شود که فاقد اظهارنامه مالیاتی، سال مالی گذشته خود بوده و یا  درآمدی در سال  گذشته‌ی خود نداشتند.

این دسته از شرکت ها در صورت به ثبت رسیدن باید محصول پیش‌بینی‌شده را به مرحله ی تولید برسانند یا حداقل نمونه‌ آزمایشگاهی از آن داشته باشند.

این محصول دانش‌بنیان علاوه بر داشتن طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه، باید از سطح فناوری بسیار بالایی برخوردار بوده و ارزش افزوده زیادی را ایجاد کند تا مشمول فهرست کالا و خدمات دانش‌بنیان سطح یک بشود.
 
شرکت‌های دانش‌بنیان نوپای نوع دو نیز مانند شرکت‌های نوپای نوع یک هستند؛ اما تنها تفاوتی که شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا نوع دو با شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا نوع یک دارند، درعدم معافیت مالیاتی است؛ اما در بقیه مزایا با یکدیگر کاملاً مشابه  و برابر هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر