صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵

خواص درمانی سنجد که نمی‌دانستید

دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: تمام قسمت‌های سنجد دارای خواص دارویی بسیاری است که مصرف آن در حفظ سلامت افراد کمک می‌‌کند.
کد خبر : 86711

دکتر محمد هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی درباره فواید مصرف سنجد، گفت: خواص درخت سنجد در تمام اندام‌های آن از ریشه و چوب گرفته تا پوست و میوه آن منتشر است و استفاده گسترده‌ای در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطر سازی و چوب دارد.


دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: قسمت میانی و آردی شکل میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی به عنوان قابض و در درمان بیماری‌های دندان، لثه، اسهال و زخم معده کاربرد دارد.


به گفته وی، بخش درون یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید آمینه و تعدادی پروتئین با خواص متعدد دارویی در خود دارد، به‌ طوری‌که شکل آسیاب شده آن به صورت کامل و یا پخته شده میوه کامل آن (همراه با پوست) می‌تواند در بهبود دردهای ناشی از آرتروز موثر باشد.


هاشمی در ادامه یادآور شد: روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونت‌های تنفسی دارد.


دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: جوشانده، شیره و عرق شکوفه سنجد نیز خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر