صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۰ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲

«یاقوت رُمّانی» به تماشاخانه سنگلج رسید

نمایش «یاقوت رُمّانی» به کارگردانی بابک صفی خانی از دوازدهم شهریور در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.
کد خبر : 866311

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «یاقوت رُمّانی» که نوشته و کارگردانی بابک صفی خانی است از ۱۲ شهریور ماه جاری اجرای خود را در تماشاخانه سنگلج آغاز می‌کند.

در این نمایش هنرمندانی همچون محمد پورحسن. نوید شیخ‌محمدی. افشین ممیشی. ساناز حسینی. مسین کلاته. علیرضا عابدینی. سارا ابراهیمی. حسین گنجعلی. حسین غریبی. سهیل پیراسته. ماهان حیدری. رومینا رامین. رسول لطفی. مهسا ابراهیمی فرد. محیا ابراهیمی‌فرد. آرشیدا کشاورز افشار ایفای نقش می‌کنند.

طراحی حرکت این نمایش را غزال بختیاری، آهنگ‌سازی را حسین صادقیان، طراحی نور را حسین رودباری و طراحی دکور را مهدی رامین، طراحی گریم را سهیلا جوادی و دستیاری کارگردان را نوید شیخ محمدی بر عهده دارند.

مجریان گریم این نمایش سعید کروندی. نسرین علوی. ندا میرزایی. سهیلا جوادی هستند. ساخت تیزر را حسین صادقیان، عکاس شاهین مقدم، طراح پوستر نوید شیخ‌محمدی و منشی صحنه لاله قربانپور بر عهده دارند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: سی سال پس از واقعه عاشورا، دو بازرگان جوان برای تجارت از بصره به دمشق رفته اند. در بازار دمشق، پیرمرد گدای نابینایی توجه حابس را به خود جلب می‌کند. آن پیرمرد انگشتری به انگشت دارد که به باور حابس، انگشتری حسین بن علی (ع) است. یعنی همان انگشتی که در روز عاشورا، پس از قطع کردن انگشت حسین آن را از دستش بیرون کشیدند. این دو انگشتری را گوهرتراشی بصری به سفارش پدر حابس ساخت است. پدر حابس که از دوستان حسین (ع) بوده، این انگشتری را به ایشان هدیه کرده بوده است. گشودن راز این انگشتری بهانه‌ای است برای مرور برخی از حوادث پیش و پس واقعه کربلا. سرانجام آشکار می‌شود که این پیرمرد همان کسی نیست که انگشت حسین (ع) را قطع کرده بلکه در پی برخی حوادث نهایتاً این انگشتری به دست او افتاده است. هر چند خود او نیز از سپاهیان دون پایه عمربن سعد بوده که از ترس انتقام‌گیری مختار از کوفه گریخته است.

از این نویسنده و کارگردان تئاتر پیش از این نمایش‌های «مینا و یوز» و «یک دروغ زیبا» در پردیس تئاتر تهران روی صحنه رفته‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر