صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

اقدامات پارک فناوری پردیس برای حل مشکل دانش‌بنیان‌های حوزه پزشکی/ فعالیت ۳۰ درصد شرکت‌ها در حوزه سلامت

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه ۳۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان این پارک در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، گفت: در راستای رفع معضلات این شرکت‌ها اقدامات متعددی از جمله نشست با سازمان غذا و دارو انجام داده‌ایم تا هرچه زودتر ورود تولیدات بر پایه دانش این حوزه به بازار تسهیل شود.
کد خبر : 865826

مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری آنا با بیان اینکه اکنون 400 شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس مستقر است، گفت: نزدیک به ۳۰ درصد این شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه از تعداد کل شرکت‌های پارک فناوری پردیس، ۱۰۰ شرکت در حوزه دارو و تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند، گفت: این شرکت‌ها در حوزه‌های  تولید دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند.

به گفته رئیس پارک فناوری پردیس، این تجهیزات شامل وسایل کامل اتاق عمل، داروهای نانو، تجهیزات پزشکی بیمارستانی و ... می شود که در یک نمایشگاه دائمی در معرض دید بازدیدکنندگان داخلی و خارجی قرار گرفته تا بابی برای تأمین نیاز داخل و خارج کشور باشد.

صفاری‌نیا با بیان اینکه سعی داریم در این پارک بسته‌های خدماتی را به شرکت های دانش بنیان اعطا کنیم، گفت: این بسته های خدماتی شامل مشاوره های بازاریابی در سطح داخلی بین المللی، تامین مالی و ارائه تسهیلات برای توسعه بازار و تولید فناوری،‌ خدمات مشاوره‌ای در حوزه صادرات،  اخذ تاییدیه ها، آموزش ها و... می شود.

رئیس پارک فناوری پردیس افزود: مجموع این‌ها به شرکتهای دانش بنیان اعطا می شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شرکتهای دانش بنیان حوزه پزشکی، با قوانین پیچیده تری برای ورود محصولاتشان به بازار مواجه هستند، برای این منظور پارک فناوری پردیس چه اقداماتی انجام داده است، گفت: تاکنون نشست های متعددی با سازمان غذا و دارو در راستای رفع شرکتهای دانش بنیان حوزه دارو داشته ایم؛ این نشست ها حداقل سالی یکبار بوده است و شاید جزء نادرسازمان هایی بوده که جلسات متعدد را با پارک حول محوز مشکل شرکتهای دانش بنیان داشته است.

وی عنوان کرد: این نشست ها عمدتا در راستای رفع مشکلات دانش بنیانهای حوزه پزشکی بوده است تا زودتر محصولات این حوزه به بازار وارد شود.

رئیس پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: در حوزه نشان تجاری پارک پردیس هم که به صورت پایلوت در حال اجراست اکثر شرکتهای دانش بنیان حوزه پزشکی توانسته اند این نشان را دریافت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر