صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲

لزوم بازتعریف هویت و نقش زن در تمدن‌سازی و اثرگذاری اجتماعی

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده بر بازتعریف هویت زن و نقش پررنگ آنان در تمدن‌سازی و اثرگذاری اجتماعی تأکید کرد.
کد خبر : 865417

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در جمع مسئولان و رابطان امور بانوان منطقه چهار این دانشگاه به میزبانی اصفهان اظهار کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و بازتعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

وی افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، نگاه کمتری به بحث کمیت زنان شده و با نگاهی کیفی به آنان، برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، انسان‌سازی و جامعه پردازی در تراز انقلاب اسلامی، زنان همراه با مردان و نه به‌عنوان جنس دوم حضور داشته و سهم خود در رسیدن به این تمدن را ادا می‌کنند.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به واقعه عاشورا و اربعین به‌عنوان الگویی عینی در به تصویرکشیدن نقش زنان و خانواده تشریح کرد: واقعه عاشورا و اربعین در کنار همه پیام‌های دینی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، بیانگر این نکته مهم است که همراهی خانواده و جایگاه زنان و کودکان و خانواده در این رویداد تاریخی و در زنده ماندن آنان بسیار قابل توجه بوده و به معنای واقعی کربلا در کربلا می‌ماند، اگر زینب نبود.

قاسمی بیان کرد: در جایگاه نمایندگان حوزه زنان در دانشگاه آزاد اسلامی، وظیفه‌ای سنگین به‌عنوان ارتباط‌دهندگان دو نسل جوان و میان‌سال جامعه زنان کشور داریم و می‌توانیم در فرآیند هویت‌یابی و هویت‌سازی دختران دانشجو کمک شایانی داشته باشیم.

وی مطرح کرد: در فرآیند هویت‌یابی و هویت‌سازی زن مسلمان ایرانی که در اصطلاح به‌عنوان الگوی سوم زن مسلمان مطرح است، رابطان و مسئولان امور بانوان در واحد‌های دانشگاهی در نقش کنشگر فعال دارای دو نقش مسئول در وظیفه دانشگاهی، سازمانی و انسانی متعهد در خانواده و جامعه بوده که باید بکوشند میان این دو پیوندی بر پایه تعلیم و تربیت اجتماعی برقرار کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر