صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۳ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

توانمندی محققان کشور در تولید تجهیزات تخصصی نجات

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند تجهیزات تخصصی نجات، تعلیق، نشت‌یابی و مخازن انعطاف‌پذیر را در کشور بومی‌سازی و تولید کنند.
کد خبر : 864513

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس رحمانی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به طراحی و ساخت تجهیزات تخصصی در حوزه نجات، تعلیق، نشت‌یابی و مخزن‌های انعطاف‌پذیر، گفت: این شرکت دانش‌بنیان در راستای بومی‌سازی محصولات روز دنیا برای نخستین بار در ایران با تکیه بر چندین اختراع، موفق به طراحی و تولید انبوه تجهیزات تخصصی نجات، تعلیق، فلوتیشن و مخازن انعطاف‌پذیر شده و همچنین دارای توانمندی ساخت محصولات انعطاف‌پذیر ضد آب و خوردگی با فبریک‌های چند لایه ترموپلاست، استاپر‌های لوله‌های نفتی و بوم‌های بادی برای جلوگیری از نشت نفت است.

این فعال فناور ادامه داد: کاربرد محصولات یاد شده گسترده است و در زمینه‌های هوایی، دریایی کاربرد دارد و مشتریان طیف وسیعی از کاربران مرتبط با صنایع دریایی هستند.

رحمانی با بیان این‌که محصولات تولید شده نمونه مشابه داخلی ندارند، ادامه داد: برای ایجاد تمایز نسبت به محصولات خارجی سعی شده است با ساخت نمونه‌های تخصصی‌تر برای هر یک از طیف مشتریان و اضافه کردن قابلیت‌های بیش‌تر امکان رقابت با محصول خارجی از طریق نوآوری ایجاد شود.

وی با اشاره به جلوگیری از خروج ارز و کمک به حفظ سرمایه‌های کشور با تولید داخلی این دست محصولات عنوان کرد: واردات این محصولات بین یک تا ۱۰ میلیون دلار در سال ارزبری در پی دارد که با حمایت از تولید داخلی و ارتقای حجم تولید، می‌توان مسیر خروج ارز و واردات نمونه‌های خارجی را با تولیدات کیفی داخلی مسدود کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، نوآوری در عملکرد و اضافه شدن امکانات بیش‌تر نسبت به نمونه‌های مشابه را دو ویژگی محصول ساخت ایران دانست و افزود: ارتقای طراحی برای کاهش مشخصات ابعادی برای جانمایی در همه فضا‌های شناور‌ها و کاهش قیمت بخشی از نقاط مثبت پروژه‌های این شرکت به شمار می‌رود.

رحمانی با اشاره به ایجاد اشتغال برای پنج تا ۱۰ نفر به صورت مستقیم و متناسب با حجم پروژه‌ها بر ظرفیت اشتغال‌زایی بیش‌تر در صورت حمایت از تولیدکنندگان دانش‌بنیان تأکید و خاطرنشان کرد: با وجود تأکیدات جدی برای حمایت از نمونه‌های داخلی، همچنان برخی از ارگان‌ها با دور زدن قوانین جاری نسبت به خرید خارجی اقدام می‌کنند که در صورت اقدام جدی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی، می‌توانیم شاهد نقش‌آفرینی هرچه بیش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر