صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان مطرح شد؛

از فعالیت ۲۴ پردیس آموزشی فعال تا راه‌اندازی دو مدرسه عالی مهارتی

مسئولان در بیستمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با اعلام فعالیت ۲۴ پردیس آموزشی فعال در استان از راه‌اندازی دو مدرسه عالی مهارتی خبر دادند.
کد خبر : 864139

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیستمین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با حضور آیت‌الله مصطفی محامی، نماینده، ولی فقیه دراستان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان، فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، محمدعلی نادی خوراسگانی، سرپرست معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تقریب مذاهب، حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سیستان وبلوچستان و نماینده وزارت بهداشت و غلامرضا رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در محل سالن کنفرانس علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

سرپرست معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه به ظرفیت‌های استان سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: یکی از ظرفیت‌هایی که در استان سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده، بحث دانشکده‌های علوم و مهارت کارآفرینی است و این دانشکده در کشور رشد بسیار خوبی داشته، اما در این استان رشد مناسبی ندارد.

محمدعلی نادی خوراسگانی افزود: نتیجه راه‌اندازی این دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی که جزء سیاست‌های کلیدی نظام بوده، اشتغالزایی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی تأکید کرد: دانشجو زمانی که فارغ‌التحصیل می‌شود، دارای یک صلاحیت و مهارت حرفه‌ای است تا به راحتی بتواند از آن برای درآمدزایی استفاده کند.

سرپرست معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم راه‌اندازی مدارس عالی مهارت گفت: درخواست راه‌اندازی دو مدرسه عالی مهارت از سوی استان سیستان و بلوچستان به سازمان اعلام شده و یک ظرفیت بزرگی است که با بخش خصوصی می‌توانند جریان را شکل داده و نیرو تربیت کنند.

نادی خوراسگانی متذکر شد: باید در این حوزه رشته‌های کاردانی متناسب با نیاز‌های استان سیستان و بلوچستان تعریف شده و تأسیس شود و این جریان به‌عنوان یک جریان خیلی خوب مهارتی و شغلی می‌تواند پایدار شود.

وی به اهمیت حوزه توانمندسازی اشاره کرد و یادآور شد: انتظار داریم استان سیستان و بلوچستان در حوزه صلاحیت حرفه‌ای به‌عنوان یک مرکز کلیدی در سطح استان نقش ایفا کند.

تعداد دانشجویان سیستان و بلوچستان به ۳۳ هزار و ۱۶۸ نفر رسید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم در این جلسه با تشریح وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای ۶ واحد دانشگاهی، دو مرکز آموزشی و ۲۶ پردیس بوده که محل تشکیل کلاس است و مجموعه دانشجویان استان در سال جاری ۳۳ هزار و ۱۶۸ نفر است.

مسعود اکبری‌زاده اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود تعداد دانشجویان در نیمسال نخست ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نسبت به تعداد دانشجویان نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تقریباً ۸.۷۵ درصد رشد داشته باشد، همچنین پیش‌بینی می‌کنیم تعداد دانشجویان در نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نسبت به تعداد دانشجویان در نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به ۷.۳۱ درصد رشد برسد.

وی افزود: از ۲۶ پردیس در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ۲۴ پردیس فعال است و شهرستان چابهار با پنج پردیس آموزشی بیشترین تعداد پردیس فعال را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: چهار پردیس در شهرستان ایرانشهر، چهار پردیس در شهرستان نیکشهر، سه پردیس در شهرستان سراوان، چهار پردیس در شهرستان زابل، دو پردیس در شهرستان زاهدان و دو پردیس  در شهرستان خاش فعال هستند.

اکبری‌زاده تبیین کرد: تعداد مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ۲۲ مدرسه است که پیش‌بینی می‌شود تعداد دانش‌آموزان در مهرماه ۱۴۰۳ نسبت به تعداد دانش‌آموزان  در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ۱۳.۷۳ درصد رشد برسد.

وی همچنین به آمار پرسنلی اشاره کرد و گفت: تعداد کل کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ۱۵۰ خانم و ۳۳۳ آقاست که مجموع آن‌ها ۴۸۳ نفر هستند و ضریب آن یک به ۶۸ بوده و تعداد اعضای هیئت علمی هم در مجموع ۲۶۴ نفر بوده که ۲۵۷ نفر تمام‌وقت و هفت نفر نیمه‌وقت فعالیت می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ابراز امیدواری کرد که به‌زودی درآمد‌های غیرشهریه‌ای محقق شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر