صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در کنفرانسی زنده؛

ناسا افزایش جهانی دما را بررسی می‌کند

اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا در یک کنفرانس زنده به تشریح وضعیت اقلیمی و افزایش دمای هوا طی چند ماه اخیر می‌پردازد.
کد خبر : 863186

به گزارش گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از ناسا، به دنبال رکوردشکنی دما در ماه ژوئن (اواسط خردادماه تا اواسط تیرماه)، سازمان هوانوردی و فضای آمریکا در ساعت ۱۱ صبح روز دوشنبه ۱۴ اوت (۱۴:۳۰ دقیقه به وقت ایران در ۲۳ مرداد) میزبان یک کنفرانس خبری است تا در مورد آخرین داده‌های اقلیمی خود بحث کند.

این کنفرانس خبری به صورت زنده از تلویزیون ناسا، اپلیکیشن ناسا و وب سایت این سازمان در حال پخش است.

بیل نلسون، مدیر ناسا، به همراه کارشناسان برجسته اقلیمی آژانس فضایی و اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA)، یافته‌های جدید هر دو آژانس را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد.

ناسا در جریان این کنفرانس همچنین بر گستردگی تحقیقات، فناوری و توسعه خود باهدف اندازه گیری و کاهش تغییرات آب و هوایی که اولویت اصلی دولت بایدن - هریس است، تاکید خواهد کرد.

سایر شرکت کنندگان در این فراخوان، کیت کالوین، دانشمند ارشد و مشاور ارشد اقلیمی در مقر ناسا؛ گاوین اشمیت، مدیر موسسه مطالعات فضایی گودارد ناسا در نیویورک: کارلوس دل کاستیلو، رئیس آزمایشگاه اکولوژی اقیانوس در مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا، گرینبلت، مریلند و سارا کاپنیک، دانشمند ارشد آژانس فضایی و اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) هستند.

ناسا در تیرماه میزبان رویداد رسانه‌ای مشابهی برای برجسته کردن فعالیت‌های اقلیمی خود در پی داده‌های ژوئن ۲۰۲۳ ناسا بود که آن ماه را به عنوان گرم‌ترین تیرماه ثبت شده نشان می داد.

گاوین اشمیت، مدیر انستیتو مطالعات فضایی گودارد ناسا،  پیش از این در یک کنفرانس خبری در مقر آن سازمان در واشنگتن، احتمال داد که تیرماه، گرمترین ماه در طول قرن‌ها باشد.

وی با اشاره به افزایش دما در سراسر جهان، تغییرات آب و هوایی را بی‌سابقه توصیف کرد و گفت که انتظار می‌رود ادامه پیدا کند و تابستان سال آینده حتی گرمتر از تابستان امسال باشد.

هیئت بین‌دولتی تغییر اقلیم (IPCC) تخمین می‌زند که با افزایش دمای جهانی تا پایان قرن در مقایسه با سطح دما پیش از صنعتی شدن، فراوانی دوره‌های گرمای شدید بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر