صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (۲۱)؛

ورود دانش‌بنیان‌ها به تولید عدسی عینک

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و فناورانه به بازار تولید و ساخت عدسی عینک‌های طبی ورود کرده‌اند.
کد خبر : 862863

علیرضا خلیل نژاد رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: خوشبختانه شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته‌اند به زمینه تولید عدسی ورود پیدا کنند، اما بخش عمده‌ای از نیاز فعلی بازار به تهیه فریم (قاب) است؛ که انتظار می رود تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه هم تلاش داشته باشند تا وابستگی به واردات این بخش  با افزایش تولید داخل نیز کاهش یابد.

خلیل نژاد خاطرنشان کرد: متأسفانه بالا بودن هزینه تولید، مقرون‌به‌صرفه نبودن و عدم‌حمایت از سوی دولت عواملی هستند که موجب شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان به عرصه تولید فریم (قاب) عینک ورود پیدا نکنند.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از پتانسیل شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید کالا اظهار کرد: این امر موجب می‌شود تا بتوانیم علاوه بر کاهش میزان خروج ارز از کشور، نسبت به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید نیز گام برداریم.

ضرورت حمایت از تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید عینک

این مسئول صنفی نیاز بازار به محصولات فناورانه را مورد تأکید قرار داد و گفت: حمایت از تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان این فرصت را به آن ها می دهد تا مطابق با سلیقه مشتریان و با توجه به علم روز،عدسی و عینک‌های مورد نیاز بازار با بهترین روش تولید و به بازار داخل و همچنین بازار جهانی صادر کنند. 

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک ادامه داد: تولید کنندگان در این صنف با ظرفیت های علمی قابلیت رقابت در بازار را دارند اما شرط اصلی این اقدام حمایت از تولید کنندگان نوآور است. قطعاً تأمین نقدینگی و سایر حمایت ها از شرکت های نوظهور در این صنف می تواند تحول جدی در زنجیره تولید تا توزیع ایجاد کند.

خلیل نژاد تصریح داشت: البته شرکت‌های تولید کننده ایرانی موفق به ساخت عینک آفتابی چندمنظوره با کمک فناوری نانو شده‌ اند که این وضعیت می تواند در سایر بخش ها مانند تولید فریم (قاب)، عدسی و شیشه اتفاق بیفتد.

کاهش واردات عینک

این مسئول صنفی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از عینک‌های موجود در بازار وارداتی است که از چین، کره و کشور‌های اروپایی وارد می‌شوند. البته طی سال‌های اخیر میزان واردات از کشور‌های اروپایی کاهش‌یافته است.

خلیل نژاد افزود: آن بخش از عینک‌هایی که در بازار داخلی به اسم عینک تولید داخل عرضه می‌شود نیز در حقیقت وارداتی هستند که در داخل کشور مونتاژ شده‌اند.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک با تأکید بر ضرورت حمایت دولت از فعالان این صنف اظهار کرد: برخی بی‌توجهی‌ها به تولید موجب شده تا نتوانیم از پتانسیل‌های موجود برای تأمین نیاز داخلی استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

ارسال نظر