مساجد محور مقاومت تولیدات خود را به اشتراک بگذارند
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تجلیل از خانواده شهدای بینالملل و مدافع حرم ظهر امروز در ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست که همزمان با روز نکوداشت شهدای مدافع حرم برگزار شد، حجتالاسلام کمال خداداده رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشورعنوان کرد:امروز در تقویم ما ایرانیان روز تکریم شهدای مدافع حرم است. در ادبیات دینی و انقلابی ما، از زمانی که جنگ علیه سوریه و تعرض علیه حرمهای سوریه و عراق شد و داعش تلاش کرد، این حرمها را تخریب کند، یک عدهای از مؤمنان مجاهد از اقصی نقاط دنیا به پا خواستند و تلاش کردند از حریم اهل بیت(ع)، کلمه لا اله الا الله و ایمان دفاع کنند.
وی افزود: تقسیمبندی جدید میان کشورها شکل گرفت و آن امت واحده مورد هدف اسلام تشکیل شد. حول لا اله الا الله، کلمه مدافعان حرم شکل گرفت که از ایران، سوریه، یمن، لبنان، عراق، افغانستان و ... بودند و کنار هم جمع شدند.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: دشمن با ابزارهای مختلف این روزها شدت حمله خود را در عملیات روانی ایجاد کرده است. این مختص ایران نیست و در دیگر کشورهای جبهه مقاومت هم شاهد هستیم. باید ما برادران ایمانی دورهم جمع شویم و همانگونه که از حرم اهل بیت(ع) دفاع کردیم، از مقدسات خود هم دفاع کنیم، زمانی که قرآن را آتش میزنند، نشان میدهد که دشمن تمام قد مقابل مقدسات ما ایستاده است.
وی افزود: ما در مساجد میتوانیم تشکیلات داشته باشیم و همدیگر را ببینیم. در تمام دنیا مومنان در مساجد باهم جمع میشوند و اجتماع دارند. ما برای نجات سرزمینهای اشغال شده از سوی رژیم صهیونیستی باید در مساجد گردهم جمع شویم.
خداداده عنوان کرد : مجموعه ما مردمی است و قدرت تصمیمسازی دارد. این پراکندگی مساجد در محور مقاومت یعنی ایران، در لبنان، سوریه، یمن و عراق هم هست و باید باهم ارتباط داشته باشند و تولیدات و برنامههای خود را به اشتراک بگذارند. ما محدودیتی برای حضور و فعالیت اتباع خارجی در مساجد ایران نداریم. امروز آغاز فعالیت مشترک مساجد جبهه مقاومت است.
خداداده اظهار کرد: مدافعان حرم از ملیت های مختلف بودند از عراق و پاکستان و سوریه و یمن که به این پرچم توحیدی و نهضت مقاومت پیوستند. ما هم امروز کنار هم جمع شدیم که از فعالان فرهنگی و مدافعان حرم تکریم کنیم. دور هم جمع شدیم بگوییم که جبهه مقاومت و امت واحده در مقابل ظلم و اشغالگری ایستاده و در مقابل افرادی است که در دنیا در برابر استانهای پاکیزه ایستاده اند.
در ادامه جمعی از فعالان فرهنگی غیرایرانی مقیم ایران و خانواده شهدای مدافع حرم به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. از جمله این سخنرانان میتوان به محمود شریعتی فعال فرهنگی از کشور افغانستان، مصطفی المنصور از سوریه، زینب فرهاد از لبنان، کنیز زهرا فعال دانشجویی از کشور هندوستان و مادر شهید میرزایی از شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون اشاره کرد.
جتالاسلام حیدری مدیرکل کانونهای فرهنگی، هنری مساجد استان قم و عضو قرارگاه بینالمللی مساجد در این مراسم اظهار داشت: استراتژیکترین مرکز مسجد است. مبدأ انقلاب اسلامی مسجد است و حاج قاسم سلیمانی خود تربیت شده مسجد بود. ستاد کانونهای فرهنگی، هنری مساجد کشور رویکردی را برای وحدت مساجد جهان اسلام رقم زد زیرا مساجد میتواند بستر کار و وحدت مسلمانان باشد.
وی افزود: ما در قم ۲۲۰ هزار نفر اتباع داریم که ۴۰ هزار نفر آن دانشجویان جامعةالمصطفی و خانوادههایشان هستند و برخی از مناطق قم کاملاً اتباعنشین است. با همین نگاه که مسجد میتواند مرکز تربیت اتباع در جهان اسلام باشد، برنامهها و کارویژههایی در مساجد داشتیم.
حیدری عنوان کرد: ما هماکنون ۳۶۰۰ عضو بینالمللی داریم که در ۴۳۰ کانون مساجد فعال و عضو هستند. باید نقش مساجد را در این قرارگاه بینالمللی مشخص کنیم و برنامههای مختلف متناسب با زیستبوم هر منطقه تعریف کنیم. ما به فرزندان اتباع خارجی در مساجد نقش دادیم و کادرسازی کردیم. از ۲ هزار کادر نوجوان مسجد، ۱۴۰ نفر نوجوانان اتباع هستند که در مسجد نقش و فعالیت دارند.
در پایان این مراسم از خانوادههای شهدای مدافع حرم ثاقب کربلایی از کشور پاکستان، خانواده شهید صالح از کشور عراق، خانواده شهید صبور میرزایی از افغانستان و خانواده شهید مرادی تجلیل شد.
گزارش تصویری این مراسم از اینجا قابل دریافت است.
انتهای پیام/