صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

قاضی‌زاده هاشمی: زندگی شهدا قابلیت الگو شدن دارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خبرنگاران نشان می‌دهند چیزی که قابلیت الگو شدن دارد زندگی شهدا است.
کد خبر : 861989

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تبریک روز خبرنگار،  در جمع خبرنگاران گفت: فرهنگ برخی از کشورها برگرفته از چهره های غیر بومیشان است و باید به چهره های سایرکشور ها تمسک کنند. متاسفانه این روزها شخصیت دزدی باب شده تا جایی که کشور همسایه ما به علت کمبود چهره های شاخص عارف و شاعر ما را به نام خود سند میزند. 

معاون رئیس جمهور ضمن بیان اینکه کشور ایران چهره‌هایی دارد که هرکدام اقیانوس معرفت و شناخت هستند افزود: در حوزه خبرنگاری نیز به جز شهید صارمی،  شهدای دیگری نظیر شهیدان  مصطفایی، افشار، رهبر و آوینی داریم که هرکدام در روایتگری برجسته بودند. همچنین در عرصه خبر نیز شهید خزایی به عنوان مدافع حرم در این راه به شهادت رسید. به همین خاطر است که ما می گوییم این نهضت همچنان ادامه دارد، از این رو در نسل های بعدی هم آرمان خواهی ادامه دارد.

وی مطرح کرد: در حوزه خبر وقتی رویدادی اتفاق میافتد تولید خبر می‌شود و خبرنگاران آن را به اطلاع می رسانند، اما فی الواقع چه چیزی ارزش مخابره کردن دارد؟ همه ما از طریق خبرگزاری‌ها از اخبار مطلع می‌شویم. در واقع خبری ارزش دارد که راوی افراد و اشخاص بی نظیری هستند که تمام دارایی‌هایشان را فدای مکتب آرمان و مردم می‌کنند. 

معاون رییس جمهور گفت: ما بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز خبرنگارانی داریم که روایتگر صحنه عاشورا هستند مانند مداحان. طبیعتا این اطلاع یافتن و آگاه شدن باعث بیداری و بصیریت می شود. اما اگر خبرنگاری منجر به اگاهی نشود کار پسندیده ای نیست. یعنی اگر  جریانی باعث ناآگاهی و جهل شود خیانت به افکار عمومی شده است. 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران  خاطرنشان کرد: حضرت آقا درباره رسالت والدین و همسران شهدا بیان کردند هرکدام از شما یک رسانه هستید همانطور که حضرت زینب(س) در عاشورا نقشی را ایفا کرد که ماندگار شد. بنابراین شما خبرنگاران ایثار و شهادت نیز اکنون در  این مسیر قرار دارید به همین خاطر است که کار خبرنگاری سخت و دشوار است. 

قاضی زاده هاشمی گفت: خبرنگاران حوزه ایثار و شهادت در مواجه با حال شهدا همان روحیه‌ای را دیدند که باعث پرورش این شهدا شد. 

وی  تاکید کرد: اکثر شهدا در دوران دفاع مقدس شهدای مجرد بودند و ما تصور می‌کردیم که این افراد به علت عدم دلبستگی و دارایی به جنگ رفتند.اما ما با مشاهده گزارش شهدای مدافع حرم دریافتیم اکثر این شهدا متاهل بودند و معلوم شد دلیل حضور در جبهه تجرد نبوده و حال افراد و رابطه شان با خدا سبب این جهاد و شهادت شده است. 

معاون رییس جمهور  گفت: شما خبرنگاران نشان می دهید چیزی که قابلیت الگو شدن دارد زندگی شهدا است. امیدواریم در این مسیر به خوبی حرکت کنیم. قطعا اقدامات ما نسبت به وظیفه مان بسیار اندک است. ما نیز وظیفه اطلاع رسانی داریم اما تشکر میکنم که فضای رسانه ما پر از یاد و نام شهدا است. 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جامعه ای که قهرمانانش را ارج نهد و آنان را تکرار کند، مانا است. جامعه ما نیاز دارد نسبت به هم مهربان باشیم چرا که این امر منجر به حفاظت از جامعه می شود. خدا با وجود مشکلات فراوان جامعه را حفظ کرده است چراکه جامعه ما ایثارگر است و قله آن نیز شهادت است. 

قاضی زاده هاشمی درخصوص اصلاح ساختارها خاطرنشان کرد: ساختار ابزاری برای انجام ماموریت‌هاست. بخشی از ماموریت‌های بنیاد شهید به مرور زمان دچار غفلت شده بود و ما با بازخوانی آن‌ها را در دستور کار قراردادیم مانند طرح شاهد و توجه به اقتصاد دانش بنیان.

وی ادامه داد: بحث معاضدت های حقوقی باید مورد توجه قرار بگیرد. بنیاد شهید باید با ۶۵ مدیر کار میکرد که شرایطی جزیره ای بود. بسیاری از امور جزیی را ستاد کشوری انجام میداد و این سبب سفر ایثارگران به تهران میشد که امری دشوار است. ستاد در بنیادشهید کار نظارت، برنامه ریزی و پشتیبانی را برعهده دارد و قرار است با ادغام موسسات، امور اجرایی به عهده موسسات قرار بگیرد. همچنین قراراست امور خدماتی به استان ها واگذار شود. از این رو طبیعتا در تغییرات با گله مندی هایی مواجه هستیم اما به تدریج به چابکی لازم در سیستم خواهیم رسید.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قراراست گزارش عملکردمان را در دوسالگی دولت ارائه دهیم. ما با وجود اینکه یک سازمان خدماتی هستیم اولین سازمان صددرصد هوشمند شدیم تا بیش از ۱۶۰ خدمت را به صورت هوشمندانه به جامعه هدف ارائه دهیم

معاون رییس جمهور ادامه داد: قرار است واگذاری خدمات به شهرستان‌ها صورت گیرد. هوشمندسازی باعث شده مراجعه به بنیاد شهید ۳۰ درصد کاهش یابد و جامعه هدف از منزل امور خود را پیش ببرند.

قاضی زاده هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: ان‌شاالله همه ما بتوانیم خادمان خوبی برای فرهنگ ایثار و شهادت باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر